Anastazja Anna K. - ocena (1) Dziękuję za bardzo trafną diagnozę mojej osobowości i super życzliwe... Anastazja Anna K. Paula N - ocena (1) Do Pani Ani chodzę na psychoterapię od dwóch miesięcy. To dopiero początek.... Paula N Julita - ocena (1) Polecam wizyty u Pana Doktora Jacka. Lepiej nie mogłam trafić. Bardzo miły,... Julita
Mama Olka - ocena (1) Pani Ania jest bardzo ciepłą i kompetentną osobą, która potrafi wysłuchać i... Mama Olka Izabela R. - ocena (1) Profesjonalni, empatyczni psychiatrzy. Szczególnie polecam dr Małkiewicz.... Izabela R. Julia - ocena (1) Bez zagłębienia się w pacjenta po 5 minutach próbuje dawac diagnozę. Julia EP - ocena (1) Bardzo ładne miejsce, atmosfera przyjazna, a przede wszystkim bardzo wysoki... EP Ola - ocena (1) Pani Żaneta jest rewelacyjna w swojej pracy. Przede wszystkim przekonała mnie... Ola Jowita - ocena (1) Z całego serca polecam terapię z panią Kingą. Jest to niezwykle ciepła i... Jowita Agnieszka - ocena (1) Od lat mierzyłam się z lękami i depresją. Długo zwlekałam z decyzją, żeby... Agnieszka Ania - ocena (1) Serdeczną, ciepła atmosfera . Ania Katarzyna - ocena (2) Pani Ania jest wspaniałą terapeutką, dla której najważniejszy jest pacjent i... Katarzyna Marzena - ocena (2) Na wiele osób trafiałam w życiu. Przeważnie na te dobre osoby. Pojęcie... Marzena Dominika.Z - ocena (2) Wspaniała osoba, rozmowy z P. Anią były bardzo pomocne. Jakby wlewała we mnie... Dominika.Z Zuzanna Gost - ocena (1) W trakcie terapii w żadnym momencie nie czułam się nie komfortowo. Bardzo... Zuzanna Gost Marek - ocena (1) Polecam terpię DDA, parę rzeczy udało mi się przepracować. Marek K.D. - ocena (1) Bardzo polecam panią psycholog, zawsze czuję się wysłuchana i nieoceniana.... K.D. Grzegorz - ocena (2) "Nie można tkwić uparcie w swoim kącie Lasu, czekając, aż inni do nas... Grzegorz Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam poradnie, szczególnie panią doktor która ma w sobie... Aleksandra Tomek - ocena (1) To mój kolejny kontakt z terapeutą i w końcu wiem, o co chodzi w terapii a... Tomek