Małgorzata - ocena (1) Kompetentna i bardzo życzliwa psycholog, która dokładnie wyjaśniła mi, nad... Małgorzata Karol - ocena (1) Świetny fachowiec Karol P. - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na Pana Tomka. Z każdego spotkania wychodzę... P.
Piotr - ocena (1) Od jakiegoś czasu moje dziecko uczęszcza na zajęcia RPG prowadzone przez... Piotr Łukasz Wiech - ocena (1) Lepiej trafić nie mogłem. Pełen profesjonalizm, kultura, a co najważniejsze -... Łukasz Wiech Beata - ocena (1) Bardzo kompetentna psycholog. W terapii była moja 18-letnia córka, z którą... Beata Daniel - ocena (1) Wizyta u Pani Magdaleny była bardzo wartościowym doświadczeniem. Czułem się... Daniel MD - ocena (1) Pan Sławomir pomógł mi wyjść z bardzo poważnego kryzysu psychicznego... MD Paweł - ocena (2) Wspaniali ludzie, którzy znają się na swojej pracy, dzięki której jak... Paweł Milena - ocena (2) Profesjonalne, indywidualne podejscie do pacjenta . Zdecydowanie polecam Milena Michał - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Michał Konrad - ocena (2) Najlepszy gabinet psychologiczny w Gdańsku. Polecam każdemu kto potrzebuje... Konrad pacjentka - ocena (2) Pełen profesjonalizm.Jestem pod ogromnym wrażeniem podejściem do pacjenta... pacjentka Patrycja - ocena (2) Dziękuje Pani Roksanie za pomoc mojemu synowi. Empatyczna, fachowa i zawsze... Patrycja Igor - ocena (2) Niesamowity profesjonalizm współgrający z przyjemną atmosferą. Czułem 100%... Igor Karol - ocena (2) Gorąco polecam! Karol A.R. - ocena (2) Polecam w szczególności Panią Ewelinę. Gabinet Między Myślami to miejsce, w... A.R. Rafał - ocena (2) Regularnie korzystam z usług Między Myślami , serdecznie polecam . Rafał Gabriel - ocena (2) Bardzo dobry psycholog. Kameralne, intymne miejsce. Polecam Gabriel Rafał - ocena (1) Trafiłem do Pana ROberta na wywiad diagnostyczny ADHD a potem zdecydowałem... Rafał