Paweł - ocena (1) Bardzo dobry kontakt telefoniczny, który rozwiał moje wątpliwości co do... Paweł Ilona - ocena (1) Z całego serca dziękuję Pani Sylwii za to, że pomogła skierować moje... Ilona N.R - ocena (1) Jestem po prawie 2- letniej terapii u Pani Żanety. Nie był to łatwy proces,... N.R
A - ocena (1) Osobiście odradzam,brak profesjonalizmu i skupienie na czasie kiedy kończy... A Ks - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Ks Lucjan - ocena (2) Terapia którą odbyłem z Panią Anną pozwoliła mi poznać problemy z którymi... Lucjan Piotr - ocena (2) Pani Ania wzbudziła moje pełne zaufanie od pierwszego kontaktu. Poczucie... Piotr Ania - ocena (2) Pani Ania to cudowny człowiek, wysłucha doradzi ,potrafi również wysłuchać ,... Ania paulina - ocena (1) Panią Anie poleciła mi znajoma i jestem wdzięczą z całego serca. Empatia,... paulina . - ocena (1) Szczerze? Byłam pierwszy raz w życiu na terapii, znalazłam Panią Małgosię i... . Wiktoria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, świetne miejsce jak i wspaniali... Wiktoria O.F. - ocena (1) Jestem wdzięczna za pomoc uzyskaną w Między Myślami. Pani Ewelina, z którą... O.F. M - ocena (1) Gorąco polecam to miejsce.Niesamowity profesjonalizm i podejście do pacjenta,... M Przemek - ocena (1) Pełen profesjonalizm Przemek Łukasz J. - ocena (2) Profesjonalne podejście, super gabinety, Pan Damian super człowiek. Wszystko... Łukasz J. Cezary - ocena (2) Dobrze oceniam to miejsce. Kameralne, nie jest na widoku. Zajęcia badzo mi... Cezary Agata - ocena (2) Bardzo pomocna wizyta. Nie zamierzam rezygnować. Agata Marek - ocena (1) Życie czasami toczy się tak, iż mimo, że jesteśmy przekonani, że damy sobie... Marek Grzegorz - ocena (1) Pani psycholog jest bardzo profesjonalna, posiada dużo wyrozumiałości, wiedzy... Grzegorz Monika N. - ocena (1) Już po pierwszym spotkaniu z Panią Patrycją wyszłam lżejsza. Wysłuchała mnie... Monika N.