Dagmara - ocena (1) Terapia brainspotting jest niesamowita. Pan Adam pomógł mi dotrzeć do głęboko... Dagmara Asia - ocena (1) Do pani psycholog trafiłam z polecenia jej byłej pacjentki. I rzeczywiście... Asia Małgorzata - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem empatii, zrozumienia i doświadczenia pana... Małgorzata
Barbara Gontarska - ocena (1) P. Kinga jest świetnym psychologiem. Okazała bardzo duże wsparcie mojej... Barbara Gontarska Paulina G - ocena (1) Niesamowicie kompetentna Pani psycholog, ciepła, serdeczna, pozytywna,... Paulina G Paulina - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Natalii za jej zaangażowanie i profesjonalizm podczas... Paulina Kinga - ocena (1) Rzadko dzielę się opiniami, ale w tym przypadku myślę, że bardzo to pomoże... Kinga Katarzyna - ocena (1) Bardzo dobra pani psycholog. Potrafiła mnie wesprzeć i otoczyć opieką. Polecam Katarzyna Kamila - ocena (1) Panią Agnieszkę poznałam przechodząc kryzys okołorozwodowy, i szczerze powiem... Kamila Rodzic - ocena (1) Bardzo duże zaangażowanie. Profesjonalne podejście do problemu. Duże wsparcie... Rodzic Grażyna - ocena (1) Gabinet pachnie świeżością, jest świetnie wyposażony i przyjazny dziecku. P.... Grażyna Joanna - ocena (1) Gabinet Aura to idealne miejsce zarówno do diagnozy, jak i terapii. Pani... Joanna Luiza - ocena (1) Pani Joanna bardzo mi pomogła w najtrudniejszych momentach mojego życia, to... Luiza Anna.P. - ocena (1) Z całego serca pragnę bardzo podziękować za całokształt terapii. Pan Doktor... Anna.P. Dorota - ocena (1) Pani Joanna odmieniła moje życie.... Bardzo się cieszę że trafiłam do niej na... Dorota LS - ocena (1) Kompetentny terpeuta, doświadczony w tematach alienacyjnych LS Beata - ocena (2) Świetna terapeutka , która wprowadziła w moje życie , nowe spojrzenie na... Beata Norbert - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Marcie za wsparcie i profesjonalna... Norbert Justyna - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam to miejsce, czułam się zaopiekowana przez... Justyna EwelinaD - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z konsultacji z panią Agnieszką. Wspaniala osoba i... EwelinaD