Katarzyna G. - opinia (1) Bardzo polecam wizyty u Pani psycholog, terapia prowadzona jest w bardzo... Katarzyna G. Damian - uczestnik długoterminowej terapii indywidualnej - opinia (1) Początkowo podchodziłem z dużą rezerwą oraz nieufnością do psychoterapii,... Damian - uczestnik długoterminow Katarzyna G - opinia (1) Serdecznie polecam terapie u Pani. Dzięki jej pomocy wiele zrozumiałam i... Katarzyna G
Ida - opinia (1) Cudowna ciepła osoba, świetna specjalistka. Terapia zakończona z sukcesem za... Ida Katarzyna M. - opinia (1) Moje poprzednie doświadczenia z psychologiem i terapią nie były najlepsze.... Katarzyna M. Daria - opinia (1) Serdecznie polecam Panią psycholog! Korzystam z terapii od czterech miesięcy... Daria Kinga - opinia (1) Całą zdrową sobą polecam Panią Żanetę, każdy kto ma wątpliwości jakiego... Kinga Wdzięczna - opinia (1) Witam, z czystym sumieniem możemy polecić Panią Żanetę w kategorii terapii... Wdzięczna Piotr T - opinia (1) Przepracowałem kilka tematów z Panią Anną i muszę powiedzieć, że odczuwam... Piotr T Artur - opinia (1) Polecam Panią Doktor. Takiego profesjonalnego podejścia do pacjenta i jego... Artur Justyna - opinia (2) Pani Anna to jedyna w swoim rodzaju terapeutka. Jej terapia to prawdziwa... Justyna Ewelina - opinia (1) Do Pani Basi trafilam kilka lat temu (termin korzystania z terapii jest... Ewelina Ilona N - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Panią Anie. Najlepszy psycholog na świecie.... Ilona N Emilia - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani Doktor za wsparcie, za każde słowo i za naukę. Pani... Emilia Olga - opinia (1) Z czystym sumieniem polecę każdemu Panią Justynę. Od pierwszej wizyty czułam... Olga Robert - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej terapii przez Panią Justynę. Przez... Robert Lycyna - opinia (2) Pani Ania jest cudowną osobą- bardzo mi pomogła przejść i wyjść z moich... Lycyna Waldek - opinia (1) Jestem zadowolony z wizyty.Pani Marta pomogła mi - będę kontynuował terapię. Waldek Romek - opinia (1) Polecam Panią Sylwię za konkretne podejście do sprawy i za miłą rozmowę. Romek Kasia&Ryszard - opinia (1) Skuteczne i miłe konsultacje. Pomogło! Dziękujemy! Kasia&Ryszard