Grzegorz - opinia (1) Dziękuję za merytoryczne podejście i wsparcie. Grzegorz Ewa - opinia (1) Najlepsza psycholożka w Trojmiescie! Ewa Ewa - opinia (1) Serdecznie polecamy spotkania z Panią Sylwią. Po słabych spotkaniach z inną... Ewa
Katarzyna Lewandowska - opinia (2) Bardzo polecam terapię u p. Joanny Linde! Pani Asia jest bardzo empatyczna,... Katarzyna Lewandowska Wioleta - opinia (1) Dziękuję za pomoc i wsparcie w trudnych chwilach. Wiem, że jestem w dobrych... Wioleta Karolina - opinia (1) Nie polecam. Staroświeckie podejście. Brak merytoryki. Karolina Karol - opinia (1) Niestety, jest tragicznie. Pani nie jest w stanie udzielić rzeczowej pomocy. Karol Martyna - opinia (1) Jestem zadowolona. Pani Marta podchodzi ze spokojem i widać, że ma duże... Martyna Iwona - opinia (2) Pani Anna to cudowny przede wszystkim człowiek a co za tym idzie... Iwona W. - opinia (1) Polecam z całego serca. Podczas wizyty przyjazna, spokojna atmosfera. Pani... W. Kasia - opinia (1) Trafiłam do Pani Agnieszki właśnie przez Trójmiasto, wcześniej miałam... Kasia Dawid - opinia (1) Serdecznie polecam! Bardzo profesjonalne podejście, super kontakt i... Dawid Damian - opinia (2) Pani Ania jest profesjonalnym, pełnym empatii psychoterapeutą. Otrzymałem... Damian Kinga - opinia (1) Jestem już po kilku miesiącach terapii u Pani Magdaleny i moje odczucia są... Kinga Małgosia - opinia (1) Profesjonalne szkolenie,wnoszące wiele cennych uwag i metod postępowania w... Małgosia M - opinia (1) Cudowna, miła, sympatyczna, profesjonalna i ciepła osoba! M Ewacz - opinia (1) Pełen profesjonalizm i pozytywne podejście. Realna pomoc w postaci dawania... Ewacz Jacek - opinia (1) Małgorzata jest bardzo pozytywna, energia udziela się uczestnikom szkolenia i... Jacek BW - opinia (1) Super, bardzo gorąco wszystkim polecam! BW PP - opinia (1) Godny polecenia gabinet. Pani Monika to najlepszy specjalista jakiego spotkałem PP