Ewacz - opinia (1) Pełen profesjonalizm i pozytywne podejście. Realna pomoc w postaci dawania... Ewacz Jacek - opinia (1) Małgorzata jest bardzo pozytywna, energia udziela się uczestnikom szkolenia i... Jacek BW - opinia (1) Super, bardzo gorąco wszystkim polecam! BW
PP - opinia (1) Godny polecenia gabinet. Pani Monika to najlepszy specjalista jakiego spotkałem PP Wojciech - opinia (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić psychoterapię prowadzoną przez p.Borysa.... Wojciech Bogna - opinia (2) Odbyłam terapie u Pani Ani. Bardzo i cieszę ze trafiłam do takiego... Bogna Tomasz K. - opinia (1) Przez dłuższy czas zmagałem się z zaburzeniami snu, które od wielu miesięcy... Tomasz K. Dobrosława - opinia (1) Cudowne miejsce z cudownymi pracownikami. Serdecznie polecam Dobrosława Olga - opinia (1) Miałam ogromne szczęście trafić na Panią Joannę. Pomogła i wsparła mnie w... Olga M.S. - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Dostosowuje... M.S. Piotr - opinia (1) Profesjonalne podejście do pracy z dziećmi, mój syn o dziwo bardzo lubi... Piotr M. - opinia (1) Pani Doktor jest bardzo wyrozumiałą i ciepłą osobą, potrafiącą udzielić... M. Łukasz Szarek - opinia (1) Do Pana Sławka trafiłem kilka lat temu. Potrzebowałem czasu aby zaufać,... Łukasz Szarek Dominika - opinia (1) Pani Agnieszka opiekowala sie mna przez ponad rok... Jestem Jej bardzo... Dominika Agata - opinia (1) Co prawda jestem dopiero po pierwszej wizycie, ale bardzo dobre pierwsze... Agata O.Z - opinia (2) Pani Ania jest świetnym specjalistą. Jest pełna empatii, potrafi wysłuchać... O.Z Szymon - opinia (1) Bardzo polecam wsparcie p. Sylwii. Potrafi bardzo dobrze wsłuchać się w... Szymon Marcin - opinia (1) Pracowałem z Violettą regularnie przez około 3-4 lata. Swego czasu... Marcin Anna - opinia (1) Dzięki tej terapii zrozumiałam co było prawdziwą przyczyną moich problemów.... Anna G.U. - opinia (1) Bardzo polecam spotkania z panią Ewą. Pierwszy raz po wielu wielu latach... G.U.