I.t - opinia (1) Pani Agnieszka z delikatnoscia i wrazliwoscia prowadzila rozmowe. Badala czy... I.t Sławek - opinia (1) Polecam z całego serca. Pani psycholog konkretną rzeczowa ale też bardzo... Sławek Asia K. - opinia (1) Polecam panią psycholog, bardzo kompetentna osoba Asia K.
PW - opinia (1) Bardzo polecam! Skorzystałem z badania MMPI-2, szybkie terminy,... PW Ada - opinia (1) Polecam Centrum Mennte! Spotkałam tu empatyczną psycholog, przed którą nie... Ada Paweł - opinia (1) Szukałem konkretnej w temacie moich problemów pomocy i ją znalazłem. Polecam... Paweł Alicja - opinia (1) Trafiłam do pani Joanny Walczak w trudnej sytuacji życiowej po nieudanej... Alicja MZ - opinia (1) Przesympatyczna Pani Malgosia, w bardzo - bardzo krótkim czasie postawiła... MZ Maria - opinia (2) Nie polecam Pani Psycholog Walczak. Nie jest zaangażowana, nie słucha... Maria K. - opinia (1) Pani Magda jest profesjonalistką, a jednocześnie bardzo ciepłą i empatyczną... K. Ola - opinia (1) Pełna opieka od bardzo szczegółowo przeprowadzonej diagnozy do dobrania... Ola M - opinia (1) Nie polecam. Nie pomogło. Strata pieniędzy. M Martyna K - opinia (1) Mój mąż cierpiał na depresje oraz bardzo silne zaburzenia lękowe. Po kilku... Martyna K Barbara - opinia (1) Jestem zadowolona z wizyty w gabinecie przy zajezdni. Pani Marta mnie... Barbara Asia - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie i empatia Pani Agnieszki sprawiła, że czułam... Asia KamF - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Agnieszkę. Na swojej terapeutycznej drodze... KamF Piotr - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę. Jest świetnym specjalistą, a do tego dobrym i... Piotr Pacjentka - opinia (1) Jedyny psycholog, który był w stanie mi pomóc, a byłam wcześniej w kilku... Pacjentka Edyta Marzejewska - opinia (1) Od kilku miesięcy moja nastoletnia córka chodzi na wizyty do Pani Liliany.... Edyta Marzejewska Ewelina - opinia (1) Pani Patrycja jest najlepszym psychologiem jakiego spotkałam. Rozmowy z nią... Ewelina