Mirosława Mikołajczyk Trochim - opinia (2) Byłam pacjentką Pani Ani , byłam też trudnym przypadkiem . Bez chęci do życia... Mirosława Mikołajczyk Trochim Bartosz - opinia (1) Pani Joanna Walczak wyprowadziła mnie na prostą. Dzięki niej pożegnałem się z... Bartosz Bartłomiej - opinia (1) Terapia u Pana Sławomira pozwoliła mi spojrzeć na wiele rzeczy z innej... Bartłomiej
Bart - opinia (1) Pełne zaangażowanie i profesjonalizm, szczerze polecam Panią Psycholog. Bart An. - opinia (1) Korzystam z porad p. Marii od kilku lat. Jest ona dla mnie najlepszym... An. Janina - opinia (1) Świetny zespół specjalistów, dobra lokalizacja. Janina Kacper - opinia (1) Z psychologiem miałem do czynienia pierwszy raz życiu. Wiedziałem, że... Kacper Jolanta - opinia (1) profesjonalna pomoc, to nie pierwsza psycholog z którą pracuje. Najlepsza do... Jolanta Anna K - opinia (1) Nie polecam Pani Walczak. Totalnie olewa klienta. Podczas opowiadania... Anna K Darek - opinia (1) Swoim podejściem pani Anna spowodowała, że byłem w stanie powiedzieć jej o... Darek Krzysztof - opinia (1) Wyjątkowe zaangażowanie Doktora sprawiło że rzeczywiście otworzyły mi oczy na... Krzysztof Andrzej - opinia (1) Serdecznie polecam terapię dla par i ogólnie jako psychologa Panią Martę... Andrzej Joanna-opinia - opinia (1) Jestem zachwycona sposobem prowadzenia terapii. Uczęszczam regularnie już od... Joanna-opinia Marzena - opinia (1) Zrozumienie klienta, szacunek i świetna skuteczność. Dziękuję Marzena Krzysztof - opinia (1) Bardzo polecam. Decyzja o terapii to jedna z najlepszych w moim życiu :)... Krzysztof Joanna - opinia (1) Polecam się całego serca terapie u Pani Marty Gęgotek. Pani Marta jest bardzo... Joanna Ewa K. - opinia (1) Dziękujemy za wsparcie w zgłoszonym problemie naszej córki. Wiedza i ciepło i... Ewa K. ZW - opinia (1) bardzo mocno pomogła mi terapia, polecam każdemu, a chodzę tu już od ponad... ZW Anita - opinia (2) Pani Anna jest jak anioł.Miałam kilka rozmów po których zdecydowanie czuję... Anita klientka - opinia (1) Nie polecam pani Agnieszki. Mimo chęci i prób znalezienia wspólnej... klientka