Robert - opinia (1) Jak każdy mężczyzna, długo twierdziłem, że mimo problemów mi psycholog... Robert piotr - opinia (1) Powiem tak, nikt nie był zainteresowany, dlatego dość długo szukałem zanim... piotr Tata - opinia (1) Fachowa pomoc , wskazówki dalszego postępowania bez sugerowania zbytecznych... Tata
Aleksandra - opinia (1) Dziękuję bardzo Pani Sylwii Wysockiej Sollich za fachową pomoc w terapii... Aleksandra Ireneusz - opinia (1) Terapię/spotkania skończyłem już jakiś czas temu (w styczniu 2020). Co... Ireneusz Anna - opinia (1) Jakiś czas temu mój syn zakończył terapię u Pani Agnieszki. Pani Agnieszko... Anna nie polecam (2) Pani błędnie oceniła problem dziecka, nie potrafiła mu pomóc. Dziecko było w... Teresa MC - opinia (1) Z Panią Marią, jako psychologiem oraz psychologiem dziecięcym, współpracuję... MC Tomek - opinia (1) Od dawna mam problem w relacjach z moją matką. Nigdy nie umiemy się dogadać,... Tomek Beata - opinia (1) Bardzo dobry psycholog. Pani Katarzyna ma idealne podejście do pacjenta, już... Beata Agnieszka - opinia (1) Szczerze polecam i cenię sobie współpracę z Panią Katarzyną. Jest bardzo... Agnieszka Michał - opinia (1) Polecam panią Katarzynę, dokładnie tłumaczy problem i daje wskazówki, bardzo... Michał PM - opinia (1) Bardzo kompetentna specjalistka, wie o czym mówi, idealnie rozpoznaje objawy,... PM Apolonia - opinia (1) Pani Karolina to naprawdę dobrze wykształcona profesjonalistka, więc czułam... Apolonia M.K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy, jaką do tej pory otrzymałem, p. Agata... M.K. Magda - opinia (1) Agnieszka to człowiek z pasją. Potrafi "wejść" w drugiego człowieka, tak, że... Magda M - opinia (1) Wspaniała, wspierająca, terapeutka. Ogromna wiedza i profesjonalizm M Anna - opinia (1) Dziękuję! Cieszę się że odważyłam się przyjść. Jestem w 100 % zadowolona. Anna Ula - opinia (1) Po porodzie dotknęło mnie duże przygnębienie, byłam pewna, że to tylko baby... Ula Patrycja - opinia (1) Pani Justyna jest bardzo miła i zaangażowana. Podejście indywidualne, z... Patrycja