M - opinia (1) Wspaniała, wspierająca, terapeutka. Ogromna wiedza i profesjonalizm M Anna - opinia (1) Dziękuję! Cieszę się że odważyłam się przyjść. Jestem w 100 % zadowolona. Anna Ula - opinia (1) Po porodzie dotknęło mnie duże przygnębienie, byłam pewna, że to tylko baby... Ula
Patrycja - opinia (1) Pani Justyna jest bardzo miła i zaangażowana. Podejście indywidualne, z... Patrycja Marek - opinia (2) Profesjonalizm i empatia. Polecam szczerze każdemu kto potrzebuje wsparcia... Marek Jakub - opinia (2) Perfekcja w każdym aspekcie. Godna polecenia :) Jakub Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdą. Jest to osoba przed... Karolina Martyna Pietrzak - opinia (1) Jestem pod wrażeniem pomocy jaką dostaję co tydzień podczas sesji godzinnych.... Martyna Pietrzak Magda - opinia (1) Praca z Agnieszką to przyjemność sama w sobie. To skuteczna droga do siebie... Magda Urszula - opinia (1) Wylądowałam na terapii ze względu na to, że nie mogłam wyjść z domu dalej niż... Urszula A.W. - opinia (1) Dziękuję za wsparcie, docenienie mojego wysiłku i pomoc w dokonaniu zmiany... A.W. Krzysztof - opinia (1) Podczas choroby żony zdecydowaliśmy się na pomoc pani Karoliny, to była... Krzysztof Kacper - opinia (1) Super osoba, gorąco polecam panią Skowronek. Kacper Halina Cz. - opinia (1) Do Pana Sławomira trafiłam, kiedy po skończeniu leczenia poważnej choroby,... Halina Cz. Magda - opinia (2) Bardzo kompetentny terapeuta. Cechuje się wysoką empatią i uważnością.... Magda MonikaMJ - opinia (1) Pani Inga jest wspaniałą i ciepłą osobą, jest bardzo zaangażowana w rozmowę,... MonikaMJ Anna Dymerska - opinia (1) CEDR to pomoc naszemu Synowi. Profesjonalizm. Zaangażowanie. Jesteśmy... Anna Dymerska Iza - opinia (1) Polecam skorzystanie z usług pani Karoliny, jest wprost nieoceniona w... Iza S.S. - opinia (1) Trzema słowami- szacunek, zaangażowanie, człowieczeństwo. Jeśli ktoś szuka... S.S. Piotr Łukasz - opinia (1) Przygodę pod tytułem psychoterapia rozpocząłem w czerwcu i jestem niezmiernie... Piotr Łukasz