Katarzyna - opinia (1) Profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera, duże zaangażowanie. Byłam u... Katarzyna Ania - opinia (1) Agnieszka. Jest nie tylko Terapeutą, jest również Towarzyszem. Nie tylko... Ania Justyna - opinia (1) Rok spędzony z Agnieszką to najlepiej zainwestowany czas i pieniądze w samą... Justyna
Emilia - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę z pełną odpowiedzialnością. Pomoże Ci, lub Wam,... Emilia Piotr - opinia (1) Profesjonalna i skuteczna pomoc terapeutyczna. Polecam. Piotr Kinga - opinia (1) Polecam serdecznie. Pani Agnieszka pomogła mi uporać z moimi problemami i... Kinga M. - opinia (1) Trudno opisać w kilku zdaniach spotkania z panią Karoliną. Nie chodzi o... M. Kryśka - opinia (1) Mam ogromne szczęście, że trafiłam do Pani Asi, która jest świetną psycholog.... Kryśka Zofia - opinia (1) Pani Agnieszka udzieliła swojej pomocy przy projekcie edukacyjnym na temat... Zofia Kasia - opinia (2) Pani Joanna to prawdziwy specjalista. Trafiłam do gabinetu w bardzo kiepskiej... Kasia Krzysztof - opinia (1) Bardzo polecam. Spotkania z Panią Agnieszką, które trwają już od pewnego... Krzysztof Muszyński - opinia (1) Po raz pierwszy uczestniczyłem w terapii. Jestem nie pijącym alkocholikiem i... Muszyński Rafał - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyt u pani Karoliny. Jest miła, profesjonalna i... Rafał moto - opinia (1) Pani Żaneta jest profesjonalistką. Pomogła mi we wszystkim o czym wiedziałem... moto Piotrek - opinia (1) Polecam . Byłem Pani bardzo miła , dużo mi pomogła i nadal pomaga. Piotrek Justyna - opinia (1) Pani Ania, to najlepszy psycholog , terapeuta... To osoba , która zawsze na... Justyna Pacjentka - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę - bardzo kompetentna psycholożka z dużą wiedzą i... Pacjentka Bonifacy - opinia (1) Polecam terapię u Pana Sławomira. Korzystałem już pomocy kilku terapeutów. W... Bonifacy K.S. - opinia (1) Jestem wdzięczna pani Agnieszce za towarzyszenie mi przez dwa lata. Zawsze... K.S. Agnieszka - opinia (1) Polecam!!!Pełen profesjonalizm. Agnieszka