Rafał - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyt u pani Karoliny. Jest miła, profesjonalna i... Rafał moto - opinia (1) Pani Żaneta jest profesjonalistką. Pomogła mi we wszystkim o czym wiedziałem... moto Piotrek - opinia (1) Polecam . Byłem Pani bardzo miła , dużo mi pomogła i nadal pomaga. Piotrek
Justyna - opinia (1) Pani Ania, to najlepszy psycholog , terapeuta... To osoba , która zawsze na... Justyna Pacjentka - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę - bardzo kompetentna psycholożka z dużą wiedzą i... Pacjentka Bonifacy - opinia (1) Polecam terapię u Pana Sławomira. Korzystałem już pomocy kilku terapeutów. W... Bonifacy K.S. - opinia (1) Jestem wdzięczna pani Agnieszce za towarzyszenie mi przez dwa lata. Zawsze... K.S. Agnieszka - opinia (1) Polecam!!!Pełen profesjonalizm. Agnieszka EM - opinia (1) Psycholog z umiejętnością słuchania, nie narzuca swojego zdania, do problemów... EM Katarzyna - opinia (1) Wspaniała,cudowna terapeutka. Trafiłam na Panią Magdę przypadkowo szukając... Katarzyna RT - opinia (1) Bardzo dobrze poprowadzona terapia RT Maria - opinia (1) Polecam z ręką na sercu! Profesjonalna pomoc, ścisłe centrum, Maria Wizyta z dzieckiem (2) Polecam. Jestem zadowolony z wizyty u Pani Psycholog Karol Natalia - opinia (1) Bardzo dobry psychoterapeta. Duza wiedza i doswiadczenie. Jestem bardzo... Natalia Monika - opinia (1) Pan Sławomir od samego początku wzbudził moje zaufanie. Serdeczny, życzliwy,... Monika dziekuję bardzo Pani EWO! (1) Jest Pani rewelacyjna. Bardzo doswiadczony psycholog! L.K. polecam (1) trochę się oczekuję na wizytę, ale jak już się dostanie towarto. Dziękuję... j. I.D. - opinia (1) Profesjonalnie i fachowo. Polecam I.D. kasia - opinia (1) Do Pani Magdaleny trafiłam z zaburzeniami lękowymi. Byłam w takim stanie, że... kasia Konkretnie i na temat (1) Sprawnie, konkretnie i na temat. Bez lania wody, dygresji i umoralniania. Michał