Rafał - opinia (2) Do Pani Ani trafiłem z polecenia, teraz sam jestem osobą polecającą :) Dzięki... Rafał Weronika - opinia (1) Terapia pod okiem pani Skowronek okazała się nieoceniona w zestawieniu z moją... Weronika Ania - opinia (1) Pani Ilona to najlepszy psycholog na jakiego trafiłam w całym swoim życiu! A... Ania
Julia - opinia (1) Wrażenia już po pierwszej wizycie znacznie na plus. Pani Karolina ma bardzo... Julia Jacek - opinia (1) Szczerze polecam!!! Pomimo strachu i trochę sceptycznego podejścia do tej... Jacek Paula S. - opinia (1) Pani Karolina była dla mnie skutecznym psychoterapeutą, dzięki niej... Paula S. Marzena - opinia (1) Mega super. Pełen profesjonalizm ! Dziękuję! Marzena Magda - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Wojciecha. Przyznam się, że decydując się na terapię... Magda Robert - opinia (2) Bardzo miła i skuteczna pani psycholog. Nawiązuje super kontakt z dzieckiem.... Robert Michał - opinia (2) Polecam konsultacje psychologiczne, pełen profesjonalizm. Michał Justyna - opinia (1) Pani Justyna to osoba godna zaufania z bardzo profesjonalnym, indywidualnym... Justyna Anka - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta u psychologa. Okazuje się, że można opowiedzieć... Anka KM - opinia (1) Pana Sławomira można polecić co najmniej z kilku powodów. Jest to pozytywne,... KM Marzena - opinia (1) Trafiłam do Pana Wojciecha z polecenia i polecam dalej. Nie mogłam lepiej... Marzena Dominika - opinia (2) Na terapię do Pani Joanny Walczak trafiłam w połowie lutego, miałam problem z... Dominika Katarzyna - opinia (1) Profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera, duże zaangażowanie. Byłam u... Katarzyna Ania - opinia (1) Agnieszka. Jest nie tylko Terapeutą, jest również Towarzyszem. Nie tylko... Ania Justyna - opinia (1) Rok spędzony z Agnieszką to najlepiej zainwestowany czas i pieniądze w samą... Justyna Emilia - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę z pełną odpowiedzialnością. Pomoże Ci, lub Wam,... Emilia Piotr - opinia (1) Profesjonalna i skuteczna pomoc terapeutyczna. Polecam. Piotr