Natalia - opinia (1) Bardzo dobry psychoterapeta. Duza wiedza i doswiadczenie. Jestem bardzo... Natalia Monika - opinia (1) Pan Sławomir od samego początku wzbudził moje zaufanie. Serdeczny, życzliwy,... Monika dziekuję bardzo Pani EWO! (1) Jest Pani rewelacyjna. Bardzo doswiadczony psycholog! L.K.
polecam (1) trochę się oczekuję na wizytę, ale jak już się dostanie towarto. Dziękuję... j. I.D. - opinia (1) Profesjonalnie i fachowo. Polecam I.D. kasia - opinia (1) Do Pani Magdaleny trafiłam z zaburzeniami lękowymi. Byłam w takim stanie, że... kasia Konkretnie i na temat (1) Sprawnie, konkretnie i na temat. Bez lania wody, dygresji i umoralniania. Michał Świetnie (1) Psychoterapia bardzo efektywna, efekty widziałem bardzo szybko, metoda... Jakub Polecam (1) Pani Alina jest bardzo wnikliwą i mądrą osobą. Szybko wzbudziła moje... Sali Michalina - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna, że spotkałam na swojej drodze Panią Justynę. Zajęcia... Michalina Polecam Panią Agnieszkę (2) Jeśli ktoś znajduje się na życiowym zakręcie i nie wie, jak zadbać o siebie... Maria Poleca się centrum - jak najbardziej (1) Po odbyciu kilku spotkań w ramach oferowanej przez CEDR terapii mogę... Jakub Julia z Sopotu - opinia (1) To trzeci psycholog do którego chodzę i wreszcie jestem zadowolona. Nie... Julia z Sopotu Świetna terapeutka (1) Po opiniach widać, że Pani Agnieszka jest herszt babą która nie owija w... Łukasz Katarzyna - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba, otwarta i profesjonalna. Termin pierwszego... Katarzyna Polecam P. Reginę (1) Pani Regina rzetelnie podchodzi do każdej wizyty i daje dobre,realistyczne... lewandek Kinga - opinia (1) Pani Karolina to bardzo sympatyczna osoba, która sprawiła, że łatwiej było mi... Kinga Psychoterapia (1) Polecam wszystkim. Profesjonalne podejście do pacjentów. Julia Polecam! (2) Pani Ania to Kobieta Anioł! Ogromny zakres wiedzy, doświadczenie jest... Gosia Karolina Waśko - opinia (1) Nie miałam dobrego doświadczenia w kontaktach z psychologami, tymczasem Pani... Karolina Waśko