polecam (2) Tak się stało, że w wieku lat 30 zostałam wdową. Straciłam męża, najlepszego... Ania A Pani Maja Górna to mądra i kompetentna psychoterapeutka (1) Do Pani Mai Górnej trafiłam 1,5 roku temu, będąc w głębokim kryzysie. Nasze... Agata lat 45 Gorąco polecam! (1) Pani psycholog pomogła uratować nasz związek. Bardzo konkretna i stanowcza, a... Marta
Odpowiednia pomoc dla potrzebującego wsparcia (1) Polecam panią Agnieszkę Pietkiewicz osobom potrzebującym pomocy, wsparcia.... Arek M. Szczerze polecam. (1) Pani Agnieszka jest terapeutą godnym polecenia, dającym pacjentowi wsparcie... Magdalena Chcesz żyć lepiej? W porządku, wpadnij do Pani Joanny Walczak (1) Ja wiem, że tego typu frazesy brzmią banalnie, mam też pełną świadomość, że... Dominik :) dziękuję (2) Karolina jest wspaniałym fachowcem. Przyszłam do niej jako nieszczęśliwa... Diana terapia bardzo pomocna (1) Trafiłam na terapię po rozwodzie, zdołowana, bez chęci do życia i z brakiem... Izabela Super (1) Szczerze polecam Panią Anię, pomogła mi wyjść z czarnej ..., stanąć na nogi i... Siva Profesjonalna pomoc (1) Nie musiałam długo czekac na wizytę, koszt standardowy w trójmieście, ale... Zoo Prawdziwa specjalistka z pasją (1) Pani Agnieszka to niezwykle sympatyczna, ciepła i otwarta osoba. Pomogła mi... PJ Terapia schematów z Panią Joanną Walczak (1) Do Pani Walczak trafiłam chorując na depresję. Od pierwszego kontaktu... Roksana Spotkanie z Panią Agnieszką (1) Spotkanie z Panią Agnieszką było dla mnie niezwykle pomocne. W atmosferze... Agnieszka Świątek Polecam (1) Choć cięzko bylo mi w życiu cokoliwiek zmienić w czasie terapii zrozumiałam... Magda Zmieniła moje życie (1) Tak wiele chciałabym powiedzieć, że aż nie wiem jak to wszystko wyrazić. Tak... Patrycja P. z Redy Profesjonalna i konkretna pomoc. (1) Bardzo polecam, osobom ktorym zależy na konkretach. Odpowiednia osoba w... * Fachowa pomoc (1) Bardzo dziękuję za merytoryczny, kompetentny i z dużą empatią poprowadzony... Karol terapia pary (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyty. Konkretnie, rzetelnie, bez owijania w... Ewa super pomoc (1) Bardzo miła, serdeczna i ciepła osoba. Profesjonalna pomoc. Psycholog godny... wioleta Bliżej siebie ... (1) Bardzo gorąco polecam. Spotkania grupy Bliżej siebie otworzyły mi nowe drogi,... Dag