MS - opinia (1) Dzięki pomocy i wsparciu pani Magdy udało mi się okiełznać nerwicę lękową,... MS Profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna, sympatyczna Pani psycholog. Polecam Hans Profesjonalistka ze wspaniałym podejściem do ludzi (1) Pani Anna jest bardzo ciepłą i sympatyczną osobą. Bardzo się bałam pierwszego... Maria
Ostatnia deska ratunku (1) Do Pani Anny trafiłem w stanie totalnej rezygnacji. Jestem żołnierzem... Ż Nareszcie na prostej (1) Bardzo skorzystałem z terapii Pani psycholog. Pani Ewa od pierwszej wizyty... Mężczyzna lat 55 skuteczna pomoc psychologiczna (1) Swobodna atmosfera, otwartość. Pani psycholog pomogła mi zadbać o siebie i... Alusia Magdalena - opinia (1) Zacznę od tego, iż nigdy nie podejrzewałam, że będę musiała skorzystać z... Magdalena Zyrcia - opinia (1) Badanie przebiegło szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. Polecam! Zyrcia Wiki - opinia (1) Do Pani Joanny trafiłam nie zdając sobie sprawy z tego, co jest powodem... Wiki Bardzo dobry wybór !!! Polecam bez dwóch zdań !!! (1) Spotkania z Panią Justyną to najlepiej wykorzystany czas :) Mam już pewne... Gosia Niestety dla nas niewypał (1) Pani Kamila niestety zostawiła nas na lodzie. Zabrakło poważnego... mama Najlepsza Psycholog na Świecie (1) Witam serdecznie, dzielę się z Państwem moją opinią na temat Pani Weroniki.... Beata L Ogromna pomoc (1) Pani Agnieszka pomogła stanąć mi na nogi po wielu trudnych przeżyciach.... Anna magdalena - opinia (1) Profesjonalne podejście, bardzo polecam.. magdalena Alicja K. - opinia (1) Z panią Agnieszką pracujemy już sporo czasu w zakresie leczenia osobowości z... Alicja K. Skuteczna i konkretna (1) Miałam różne doświadczenia z psychologami, terapeutami i psychiatrami. Lanie... Magda Warto poszukiwać. (1) Jestem mama nastolatki, która przezywa trudne chwile w swoim życiu. Jak to... matka polecam (2) Tak się stało, że w wieku lat 30 zostałam wdową. Straciłam męża, najlepszego... Ania A Pani Maja Górna to mądra i kompetentna psychoterapeutka (1) Do Pani Mai Górnej trafiłam 1,5 roku temu, będąc w głębokim kryzysie. Nasze... Agata lat 45 Gorąco polecam! (1) Pani psycholog pomogła uratować nasz związek. Bardzo konkretna i stanowcza, a... Marta