terapia pary (1) 2 lata temu byłem u Pani Karoliny na terapii indywidualnej. Obecnie... Wiesław Dobra Terapeutka - rzetelna i profesjonalna. (1) Jak dobrze, że Los stawia mi czasem na drodze takich ludzi jak Pani Danuta... Ewa Terapia par (1) Korzystałam z psychoterapii u Pana Piotra wraz z mężem. Dzięki sesjom udało... ANIA
para z Gdańska (1) Polecamy parom z problemami. Serdeczna atmosfera, życzliwość i profesjonalne... para Polecam!!! (1) Miałam możliwość skorzystać z pomocy Pani doktor. Pomogła mi odnaleźć klucz... Anna Wiśniewka Konsultacje pary (1) Trafiliśmy z mężem do Pani Karoliny z polecenia mojej terapeutki... Karina Polecam (1) Polecam Panią Betlejewską jako bardzo skutecznego terapeutę, z której usług... Anita R. Szybko i miło (1) Tak jak powinno być: zrozumiałe testy i szybkie badanie na maszynach. Polecam fedrus Pani Natalia Ćwiklińska (1) Polecam Panią Natalię Ćwiklińską. Korzystam z psychoterapii u Pani Natalii... Milka profesjonalizm (1) Długo zwlekałam z decyzją o psychoterapii. Dziś wiem, że to był najlepszy... katarzyna Zadowolona (1) Korzystałam z terapii u p. Piotra przez rok. Cierpiałam z powodu zaburzeń... Enya goraco polecam!!! (1) Pani Agnieszka to wspaniały specjalista, bardzo kreatywna i pełna energii,... Milena Rewelacja (1) Pełen profesjonalizm! Pani Joanna uratowała nasze małżeństwo. Dziękuję Wojciech W. wygrana walka o siebie (1) Do Pani Magdy trafiłam w trudnym momencie życia. Diagnoza była jednoznaczna -... kamila Polecam psychologa (1) Goraco polecam psychologa Agnieszke Gurzynska. Chodzilam na terapie do Pani i... Zosia Polecam! (1) Zdecydowanie strzał w dziesiątkę!Pani Agnieszka to właściwy człowiek na... Ewa Polecam (1) Wybitny, merytoryczny specjalista. Polecam, otwiera nowe drogi, poszerza... Dawid Wspaniala, ciepla, madra, stanowcza,ratujaca ludzka dusze (1) Pani Agnieszka jest wspanialym pschylogiem, pelnym empatii, zrozumienia,... Aneta Polecam - bardzo dobra specjalistka (1) Korzystam z usług Pani Agnieszki drugi rok i zamierzam kontynuować terapię.... Agata Skuteczna pomoc i prawdziwe zaangażowanie - wspaniały psychoterapeuta! (1) Pani Agnieszka jest osobą, która potrafi sprawić, że człowiek tonący we... Sylwia