Bardzo agresywna, (1) Byliśmy u Pani Agnieszki z żoną. Pomijam tony testów i papierów bo to jeszcze... Qharon Wlasciwa osoba na właściwym miejscu (1) Pani Wojtych to świetna psycholożka. Miałam do czynienia z kilkoma... Aneta Dobra pomoc (1) Polecam. Skorzystałem z pomocy, bo miałem kłopoty w rodzinie i na uczelni.... Bartek
profesjonalnie (1) Byłam pacjentką Pani Sylwii przez 1 rok. Bardzo mi pomogła. Pani Sylwia ma... Jola Gorąco polecam pracę z Panią Anią! (2) Jest świetnym terapeutą, który uważnie i wyczuciem prowadzi proces... Ewa Warsztat (1) Uczestniczyłam w warsztacie prowadzonym przez Panią Karolinę z tematyki... Renata Terapeuta dla którego praca to pasja (1) Miałam przyjemność pracować z p. Piotrkiem na warsztacie o depresji, na 6... Magdalena Dąbrowa-Wyciszkiewicz p. Adam Ch to terapeuta z sercem na dłoni (1) Pan Adam to terapeuta z powołania, z sercem na dłoni, b. miły, empatyczny,... Magdalena Dąbrowa-Wyciszkiewicz Polecam jako osobę bardzo kompetentną (1) Pani Agnieszka to bardzo kontaktowa i otwarta osoba. Podchodzi do pracy... Barbara Empatyczna, cierpliwa i bardzo profesjonalna (1) Zdecydowanie polecam każdemu kto zmaga się z trudnościami w życiu... Katarzyna Polecam! (1) Bardzo polecam terapię u Pani Kasi. Nie spodziewałam się, że po terapii mogę... Monika Szkolenie (1) W ostatnim czasie miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu przez panią... Barbara Nie polecam (1) Do pani psycholog trafiłam po drugim poronienia w kwietniu tego roku. Na... Marta Świetna psychoterapeutka (1) Pani Justyna to ciepła osoba, dzięki której wszelkie obawy przed podjęciem... Martyna Byłam, polecam (1) Do p. Magdaleny trafilam z problemem fobii spolecznej i zaburzen lękowych.... J. Zdecydowanie polecam! (1) Na terapię uczęszczałem trochę ponad rok. Właściwie przyszedłem z problemem... D.K. Strata czasu i pieniędzy. (1) Dobry psycholog powinien mieć pewną łatwość w prowadzeniu rozmowy, Pani... Rozczarowany Pacjent Zdecydowanie polecam (1) Serdecznie polecam terapię u Pani Justyny! Pani Justynie wyraźnie zależy na... Bogna Polecam Panią Justynę (1) Uczęszczam na psychoterapię do Pani Justyny od ponad miesiąca. Wizyty... Joanna terapia pary (1) 2 lata temu byłem u Pani Karoliny na terapii indywidualnej. Obecnie... Wiesław