Marta Gęgotek terapia małżeńska i par (1) Mieliśmy za sobą dwa podejścia do terapii małżeńskiej w innych poradniach, za... Katarzyna polecam!! (1) Nigdy nie korzystałam z porady psychologa, tak też osoby, która mnie wysłucha... M. Brak szacunku dla pacjenta. (1) Pani psycholog spóźnia się i przekłada wizyty. J.
pierwszy raz piszę dobrą opinię o kimś... (1) ...normalnie pisałem tylko, jak coś mnie wkurzało. To podziękowanie. I... L. Bardzo dobry psychoterapeuta (1) Polecam Panią Zboińską. W sytuacji w jakiej się znalazłem, byłem przekonany,... Igor Dziękuję! (1) Pani Karolina pomogła mi zakończyć wieloletni toksyczny związek, uświadomiła... Kamila Polecam (1) Szczerze polecam. Terapia dużo mi pomogła. Pani Anna jest życzliwą i pomocną... c. Pani Marta Gęgotek (1) Pani Marta bardzo nam pomogła. Jesteśmy już po terapii małżeńskiej. Jej... Ola i Robert Genialna specjalistka (1) Jeśli czytasz opinie wiedz że to juz połowa sukcesu, bo zdajesz sobie sprawę... M Marta Gęgotek (1) Mimo strachu odważylam się komuś powiedzieć o swoich problemach i trafiłam do... Aga Jak wróciłam do życia z Panią Joanną Walczak (1) Do Pani Joanny Walczak udałam się w czerwcu. Szłam na terapię z myślą, że... Magda Polecam (1) mgr Joanna Walczak jest bardzo dobrym specjalistą.Polecam. Beata Terapia indywidualna (1) Zero zaangazowania. Zadnego kontaktu. Komunikatywnosci. Mowiac o swoich... Kiki pomoc psychologiczna (1) Dziękuję za pomoc. Kontakt do Pani Doroty otrzymałem od osoby która również... Krzysztof Pomocne spotkania (1) W gabinecie psychologa wspólnie byliśmy po raz pierwszy. To nie było łatwe,... Milena Pomoc w depresji (1) Pani Magda to bardzo ciepła osoba, która swoim wsparciem i zrozumieniem... Dorota Pan Jakub Srzydłowski (1) Moja terapia z Panem Jakubem była bardzo efektywna. W terapii skupiliśmy się... Małgorzata Bardzo dobry terapeuta (1) Do pani Karoliny zgłosiłam się z powodu zaburzeń depresyjnych, a wybór... Martyna Dobry specjalista (1) Polecam. Bardzo kompetentna pomoc. Terapeutka bardzo sympatyczna i... Kasia Polecam Jakuba Skrzydłowskiego (1) Uczęszczałem na terapię poznawczo - behawioralną przez około pół roku. Miałem... Zadowolony