Polecam (1) Jestem bardzo zdziwiona opiniami, fakt, ze sa one dość stare i może przez ten... Em Dziękuje raz jeszcze (1) Nie wiem, czy mogę napisać więcej niż w innych opiniach do ktorych się... Roma Polec (1) Witam .Zaczełam terapię u pani Żanety.Z całego serca mogę polecić.Jest bardzo... Janetta
Swietny specjalista ! Zdecydowanie polecam. (1) Bardzo , bardzo polecam ! Pani Agnieszka jest swietnym specjalista,... K. Psychoterapeuta z powołaniem (1) Szczerze mogę polecić panią Justynę każdemu kto potrzebuje pomocy w uporaniu... Dorota polecam wszystkim (1) Pani Anna jest bardzo ciepłą i profesjonalną osobą. Pomogła mi w trudnych... K.Talarek zgadzam sie z opiniami (1) zdecydowanie podpisujemy się pod opiniami! Terapia bardzo nam pomogła.... Damian i Ala zdecydowanie nie zalecam! (1) Zdecydowanie nie zalecam ze zwlekaniem, żeby zwrócić się o pomoc, ja... Jerzyk Konkretna pomoc (1) Bardzo dobry fachowiec i specjalista. Kłopoty w firmie, za tym szły w... ArekN wyjątkowy specjalista. (1) Idąc na terapie nie do końca wierzyłam że jakikolwiek psycholog jest w stanie... Border Dobra terapia (1) Dobra terapia to skuteczna terapia. Ani razu nie czułam sie jak wariat, albo... Śmieszka Fachowo, bezpiecznie i skutecznie (1) Jestem bardzo zadowolona. Zaczęłm być i czuć siebie. Zaczęłam cieszyć się... Barbara Wsparcie i profesjonalizm (1) Do Pani Anny trafiłam po korzystaniu z usług u innych psychologów. Mój syn... Ewa Łukaszewska Polecam (1) Miałem to szczęście że szukając psychologa trafiłem na Panią Żanetę i się do... Jakub Zadowolona (1) Najlepszy specjalista, którego udało mi się znaleźć z polecenia. Pani Ania... Kasia Polecam wszystkim! (1) Terapia bardzo mi pomogła i czuję znaczną ulgę. Pomimo tego,że psychoterapia... Jolanta Kwiatkowska Moja wizyta (1) Na wizytę do Pani Psycholog musiałam trochę poczekać, jednak mogę szczerze... Anonim Profesjonalna pomoc (2) Do Pani Barbary trafiłem dwa lata temu. Kontakt dostałem od znajomej, której... Maciej Zdecydowanie polecam (1) Brałem udział w rocznej terapii. Uzyskałem ogromną pomoc w rozpoznaniu, a... Marcin Wewnętrzna Odnowa (1) Nie powiem, ze trafiłem z czymś na pierwszy rzut oka poważnym, nie powiem, ze... Karol