pierwszy raz piszę dobrą opinię o kimś... (1) ...normalnie pisałem tylko, jak coś mnie wkurzało. To podziękowanie. I... L. Bardzo dobry psychoterapeuta (1) Polecam Panią Zboińską. W sytuacji w jakiej się znalazłem, byłem przekonany,... Igor Dziękuję! (1) Pani Karolina pomogła mi zakończyć wieloletni toksyczny związek, uświadomiła... Kamila
Polecam (1) Szczerze polecam. Terapia dużo mi pomogła. Pani Anna jest życzliwą i pomocną... c. Pani Marta Gęgotek (1) Pani Marta bardzo nam pomogła. Jesteśmy już po terapii małżeńskiej. Jej... Ola i Robert Genialna specjalistka (1) Jeśli czytasz opinie wiedz że to juz połowa sukcesu, bo zdajesz sobie sprawę... M Marta Gęgotek (1) Mimo strachu odważylam się komuś powiedzieć o swoich problemach i trafiłam do... Aga Jak wróciłam do życia z Panią Joanną Walczak (1) Do Pani Joanny Walczak udałam się w czerwcu. Szłam na terapię z myślą, że... Magda Polecam (1) mgr Joanna Walczak jest bardzo dobrym specjalistą.Polecam. Beata Terapia indywidualna (1) Zero zaangazowania. Zadnego kontaktu. Komunikatywnosci. Mowiac o swoich... Kiki pomoc psychologiczna (1) Dziękuję za pomoc. Kontakt do Pani Doroty otrzymałem od osoby która również... Krzysztof Pomocne spotkania (1) W gabinecie psychologa wspólnie byliśmy po raz pierwszy. To nie było łatwe,... Milena Pomoc w depresji (1) Pani Magda to bardzo ciepła osoba, która swoim wsparciem i zrozumieniem... Dorota Pan Jakub Srzydłowski (1) Moja terapia z Panem Jakubem była bardzo efektywna. W terapii skupiliśmy się... Małgorzata Bardzo dobry terapeuta (1) Do pani Karoliny zgłosiłam się z powodu zaburzeń depresyjnych, a wybór... Martyna Dobry specjalista (1) Polecam. Bardzo kompetentna pomoc. Terapeutka bardzo sympatyczna i... Kasia Polecam Jakuba Skrzydłowskiego (1) Uczęszczałem na terapię poznawczo - behawioralną przez około pół roku. Miałem... Zadowolony Polecam p. Kubę Skrzydłowskiego (1) Pan Kuba bardzo mi pomógł w walce z depresją. Już od pierwszych wizyt miałam... Dorota Polecam! (1) Psychotesty na wysokim poziomie, czułam się dobrze bez obaw co będzie dalej,... maria Polecam (1) Do pani Karoliny chodzę od roku. Jest to najlepszy terapeuta jakiego... Marcin