Wewnętrzna Odnowa (1) Nie powiem, ze trafiłem z czymś na pierwszy rzut oka poważnym, nie powiem, ze... Karol najlepsza pomoc jaką znam (1) Do Pani Eli chodzę prawie 2lata-z początku intensywnie-co tydzien lub nawet... moringa Polecam! (1) Panią Justynę poleciła mi moja dobra koleżanka. Mimo obaw lepiej nie mogłam... Aleksandra
Skuteczna terapia. Warto skorzystać (1) Dziękuję za pomoc. Marianna Polecam w 100%. (1) Psycholog z powołania, bardzo profesjonalnie, ale również z sercem. Zosia Nie polecam (1) Zadziwiające metody stosuje ta Pani Psycholog. Na początek zadaje pytania... Pacjent GORĄCO POLECAM (1) Witam. Trafiłam do Pani doktor z moim synem, który ma zdiagnozowane... Dagmara Najlepszy psycholog (1) Korzystam z terapii u P.Agnieszki Wilkaniec-Herman. Terapia niedługo się... Ewa Nietrafione porady (1) Odbyliśmy z moją Małżonką u Pani Psycholog około dziesięciu wizyt. Pani... Marcin Polecam ! (1) Polecam serdecznie Panią Justynę. Jest bardzo empatyczną i zaangażowaną w... Martyna Odpowiednia osoba, na odpowiednim miejscu. (1) Bardzo zaangażowana w terapię, życzliwa osoba. Jednocześnie konkretna i... N. polecam (1) Polecam:) relaksacja super. Nie wiedziałam czego się spodziewać, a wyszłam b... M Polecam (1) Psycholog z pasją. Uśmiechnięta i skupiona. Słucha co się do niej mówi i... Daniel Terapia-zmiana (1) Skończyłam terapie juz jakiś czas temu, zapoczątkowało to nowa drogę w moim... J Zadowolona pacjentka (1) Profesjonalna terapia w przepieknym otoczeniu. Terapeutka ciepla w kontakcie... Marta Polecam (1) Pani Sonia to osoba bardzo empatyczna i niezwykle profesjonalna. Pomogła mi... Marta Pomogło (1) Pani Agnieszko, bardzo dziękuję. POMOGŁO :) pacjent Po czasie nadal widzę zmiany (1) Polecam sięgniecie po pomoc terapeuty, pomimo różnych watpliwości, idźcie po... J i J Bardzo pozytywnie. (1) Miałem okazję uczestniczyć w zajęciach grupowych prowadzonych przez panią... Mariusz Mikołaj Górny (1) Potwornie bolała mnie głowa, stawy miałam problemy ze snem, odżywianiem i... Karolina