Polecam p. Kubę Skrzydłowskiego (1) Pan Kuba bardzo mi pomógł w walce z depresją. Już od pierwszych wizyt miałam... Dorota Polecam! (1) Psychotesty na wysokim poziomie, czułam się dobrze bez obaw co będzie dalej,... maria Polecam (1) Do pani Karoliny chodzę od roku. Jest to najlepszy terapeuta jakiego... Marcin
Uwazam ze lepiej sie trafic nie dalo :) (1) Po zakonczonej terapii, po ktorej nie udalo sie uratowac zwiazku :( moge... Grzechu Polecam Jakuba Skrzydłowskiego (1) Pan Jakub stwarza atmosferę, która umożliwia szczerą rozmowę. Jest naturalny... Pacjentka duża życzliwość i szacunek (1) Terapeutka była bardzo otwarta i życzliwa, okazywała duży szacunek. Miałem... JK referencje (1) efektywne zmienianie paradygmatów na własny temat oraz otaczającej nas... E Polecam serdecznie! (1) Serdecznie polecam Pania Justyne jako Psychoterapeute. Spotkania odbywaja sie... Justyna B. Polecam (1) Bardzo polecam spotkania z Panią Justyną. Podchodziłam do pomysłu podjęcia... Marzena Bardzo polecam Panią Martę Herstowską! (1) Wizyty u Pani Marty oraz wspaniale dobrane przez nią leki pomogły mi w... Marta Prawdziwy seksuolog człowiek (1) Pani Małgosia jest niezwykle otwartą osobą, łatwo nawiązującą kontakt z... Anna Niestety nie polecam (1) Trafiłam do Pani Agnieszki Gurzyńskiej. Pani zaczęła od wypełnienia ankiety,... Kobieta Klientka (1) Mnie Pani psycholog zaszkodziła, nie pomogła. Brak profesjonalnego wywiadu na... Kobieta Lepiej trafić nie można. (1) Karolina, to bardzo empatyczna, naturalna i otwarta osoba. Pacjenta traktuje... Monika Gorąco polecam! (1) Ukończyłem terapie 20 sesji biofeedback z powodu problemów z koncentracją i... Mtt Naprawdę polecam (1) Super profesjonalna pomoc - szybka i skuteczna. W. Konsultacja psychologiczna (1) Zgłosiłem się na konsultację do pani Pauliny ponieważ sama nie dawałam sobie... Alina polecamy (1) Nie bardzo sobie wyobrażaliśmy jak przed obcą osobą usiąść i rozmawiać o tym... H i K Pomoc na 6 (1) Zgłosiłam się do gabinetu z córka, zaburzenie depresyjne, okres buntu.... Jola z córka Nie szukaj dalej, to właściwy adres (1) Długo zastanawiałam się nad rozpoczęciem terapii i wyborem odpowiedniego... Karolina