Wazna praca nad zwiazkiem (1) Myślę,że każdy w długoletnim związku przeżywa kryzys. Na terapię poszłam, bo... Ela i Robert Bardzo polecam terapię z Panią Justyną (1) Bardzo polecam spotkania z Panią Justyną. Jest bardzo miłą, sympatyczną... Natalia Wspaniała atmosfera , bardzo profesjonalne podejście (1) Panią doktor Reginę Żuralską poznałam zupełnie przez przypadek, szukając... Basia
bardzo dobry i empatyczny specjalista (1) Spotkania z Panią Justyną polecam wszystkim, którzy - tak, jak ja - zmagają... Katarzyna Rewelacyjna psychoterapia (1) Pani Justyna jest zdecydowanie najlepszą psychoterapeutką, do jakiej miałam... Magda godny zaufania psychoterapeuta oraz życzliwy i empatyczny człowiek (1) Ciepły, empatyczny i wzbudzający zaufanie specjalista. Pani Justyna cały czas... Joanna nowa jakość (1) Nie wierzyłam już, że w moim małżeństwie coś się zmieni. Nie myśleliśmy o... Kamila i Paweł Polecam Pana Mikołaja Górnego świetnego psychoterapeutę. (1) Moja terapia trwała koło 1 roku i spotykaliśmy się co tydzień. Efekty... Łukasz Polecam (1) Bardzo profesjonalnie przygotowana opinia psychologiczna do sądu. Dzięki niej... Michał Relacje (1) Pamiętamy te relacje, w których dokonało się coś ważnego dla nas, które dały... Magda Z serca polecam (1) Pani Joanna jest swietnym terapeuta. To bardzo ciepla i zyczliwa osoba.... Dominik K jak najbardziej polecamy (1) Trafiliśmy na konsultacje z żoną we wrześniu 2017 roku. Problemy chyba... Ela i Krzychu Bardzo dobry specjalista (1) Bardzo dobry specjalista a przede wszystkim dobry,życzliwy człowiek. Pani... Irena Polecam (1) Wyrozumiala, cierpliwa, świetny terapeuta. Terapia zakończyła się sukcesem.... Ags Wspaniały terapeuta Pani Joanna Walczak (1) Powiem tak - Bogu dzięki, że spotkałam Panią Walczak na swojej drodze :)... Nathalie Godna polecenia psychoterapeutka (1) Dotarłem do Doktor Beaty z problemem, z którym juz od dluzszego czasu nie... K.M. Serdecznie polecam Pana Mikołaja Górnego (1) Robiąc pierwszy krok i decydując się na terapię nie byłam pewna, czy uda się... Zadowolona z terapii :) Chce sie żyć (1) Z nerwica borykam się od dziecka. Napady paniki, lęk przed śmiercią,... Martynika Zdecydowanie warto (1) Pani Karolina była trzecim terapeutą, do którego trafiłam. Z poprzednich... Ania Bardzo dobry terapeuta (1) Miły, kulturalny i naprawdę inteligentny człowiek. Ma bardzo dużo... A.