Bardzo dobry terapeuta (1) Miły, kulturalny i naprawdę inteligentny człowiek. Ma bardzo dużo... A. Skuteczność psychoterapii (1) Przed podjęciem decyzji o psychoterapii miałam dużo wątpliwości. Zmusiłam się... Katarzyna Pani Asia Mój psychote.peuta (1) Pani Asia Jest moją ostoją , spokojem duszy i ciała, co ważne w lękach i... Klientka
Psychoterapia (1) Pani Anna jest doskonałym psychoterapeutą. W przeciągu roku udało mi się to o... Marcin Zdecydowanie tak (1) Wiedziałam ze psycholodzy pomagaja ludziom, ale myslalam ze u mnie jest to... Karolina Bardzo polecam ! (1) Korzystałem z psychoterapii u Pani Ani. Polecam! Jest bardzo wspierającą i... Rafał Psychoterapia (1) Bardzo polecam roczną psychoterapię w podejsciu integratywnym. Spotkania z... Jola k. Zdecydowanie polecamy (1) Trafiliśmy na terapie w ogromnym kryzysie. Nie potrafiliśmy się dogadać.... R i K Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam Panią Agnieszkę Gurzyńską! Korzystałam z terapii indywidualnej... M. rozmowa (1) Odbyłem rozmowę z Panią Magdą, która bardzo pomogła mi w wielu rzeczach.... MS Połączenie profesjonalizmu i pasji daje wspaniałe rezultaty! (1) Z początku byłem sceptycznie nastawiony do psychoterapii. Nie wierzyłem... Igor Bardzo polecam! (1) Pani Ania to świetny doradca zawodowy. Sesje są merytoryczne i inspirujące, a... Agnieszka Dałam radę (1) Skończyłam terapie u Karoliny miesiąc temu. Diagnoza z poprzedniego leczenia... Kasia Bardzo dobry terapeuta (1) Do pani Joanny Walczak trafiłam po dwunastoletniej terapii... Lidia W. Polecam! (1) Pani Agnieszka to profesjonalny psycholog, a także empatyczna, życzliwa,... marta Dobra diagnoza (1) Trafiłem do tego gabinetu ze skierowania psychiatry z diagnoza depresji. Pani... Janek Polecam! (1) Najlepszy psychoterapeuta, jakiego dane mi było spotkać na swojej drodze. Adri Polecam ! (1) Polecam wszystkim ! Bardzo profesjonalne podejście do klienta i... B.J. Fachowa pomoc (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce za miłą i fachową pomoc. Przyjechała do mnie... Asia polecam (1) Z zespołem SOS miałam okazję spotkać się na drodze zawodowej. Bardzo podoba... MK