świetny psycholog (1) Pani Żaneta dotarła do sedna mojego problemu i pomogła mi się z nim uporać.... Arek jestem zadowolona i polecam (1) Psychoterapeuta z powołania. Jest ciepła, serdeczna, a kiedy trzeba... Kasia W końcu znalazłam POMOC (1) Do pani Justyny trafiłam po kilku wizytach u innych specjalistów, z którymi... Agnieszka
Totalna porażka (1) Znudzona kobieta ktora postanowila zabawic sie w psychologa. Totalny brak... Umiesz liczyć licz na siebie Podziękowania (1) Cieszę się, że mogłam uzyskać konkretną pomoc. Polecam Agnieszka Terapia jest skuteczna (1) Najważniejsza w terapii jest skuteczność. Terapia Karoliny jest skuteczna.... Lewek Pomoc,życzliwość,ogromna wiedza (1) Witam. Zdecydowałam się umieścić ten komentarz , aby wyrazić swoje uznanie... Anna Najlepszy psycholog w Trójmieście (1) Pani Natalia to psycholog godny polecenia. Miła, empatyczna i cierpliwa, a... Dorota POLECAM PANA MIKOŁAJA GÓRNEGO (1) To był mój pierwszy kontakt z psychoterapeutą w życiu. Zawsze podchodziłem do... Jarek Polecam Studio, zwłaszcza Panią A.Gurzyńską (1) Do Pani Gizińskiej, a później Gurzyńskiej trafiłam po trzech terapiach, które... Marta Polecam (1) Bardzo polecam. Ola jest bardzo empatyczną terapeutką z profesjonalnym... B. Ocena gabinetu (1) Po pierwszej wizycie u p. Oli mogę stwierdzić profesjonalna pomoc i... Tunczyk Opinia dot. pani psycholog - Reginy Żuralskiej (1) Była to moja pierwsza wizyta u psychologa. Zawsze broniłam się przed takimi... Alicja Polecam (1) Bardzo mila i ladna pani seksuolog polecam wszystkim napewno jeszcze skorzystam Wojtek odNova (1) Przyszłam w totalnej rozsypce, Pani Karolina pozbierała te kawałki, scaliła... wb Terapia oraz warsztaty (1) Bardzo serdecznie polecam Panią Reginę jako terapeutę, wykazuje bardzo duże... M Godna polecenia (1) Bardzo polecam terapię u Pani Małgosi. Tak ciepłej i pełnej empatii osoby... ula Nieoceniona pomoc profesjonalistki (1) Do Pani Karoliny trafiłam w czerwcu 2016 dzięki pozytywnym opiniom na... Sylwia Polecam (1) Ola była moją terapeutkę podczas terapii w ośrodku uzależnień w Darżewie.... Sebastian Polecam. (1) Mam trudności w opowiadaniu o sobie i budowaniu relacji z innymi, jednak... Tomasz