Nie polecam (1) Za 4 spotkania, z których nic nie wynikło wziął po 100 zł za każde. Raz... psychol Polecam (1) Pani Katarzyna wykazuje się dużą empatią i łatwo nawiązać z nią kontakt. Ma... Mariusz Polecam (1) Na początku byłem sceptycznie nastawiony do terapii, jednak po paru... T
Świetny psycholog! (1) Wizyta u Pani Natalii bardzo mnie zaskoczyła. Inaczej wyobrażałam sobie... Ewa Profesjonalnie i konkretnie (1) Każda wizyta u Pani Agnieszki była cennym doświadczeniem. Bardzo szybko... Andrzej Moja psychoterapia (1) Pani Katarzyna pomogła mi poukładać bałagan w moim życiu. Muszę przyznać, ze... R. Polecam! (1) Miła a przede wszystkim na prawdę fachowa pomoc. Udało mi się dzięki... Maciej Polecam (1) Profesjonalne wsparcie. Ogromna pomoc w zrozumieniu siebie i swoich zachowan. Mira Szczerze polecam (1) Była to moja druga wizyta u psychologa. W przeciwieństwie do poprzedniego... Pracownik biurowy Rewelacyjny psycholog, polecam najbardziej na świecie! (1) Moja terapia zaczęła się we wrześniu 2016 roku i w dniu dzisiejszym miałam... Emilia Super, bardzo polecam. (1) Bardzo polecam Panią Natalię jako psychologa. Wizyta w gabinecie u Pani... Tomek z całego serca polecam (1) p. Justyna jest wspaniałym psychoterapeutą, bardzo pomogła mojej rodzinie w... Marta polecam te terapeutke (1) polecam te terapeutke, spokojna, profesjonalna akurh terapia dysleksji (1) W terapii Metodą Warnke'go uczestniczyła córka. Pani Agnieszko dziękujemy za... Megi polecam (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta Magda Zdecydowanie polecam panią Doktor Reginę Żuralską. (1) Pani Doktor jest bardzo sympatyczna i ma wspaniałe, profesjonalne podejście.... Joanna Pełen profesjonalizm (1) Pani Doktor-specjalista z niesamowitym, profesjonalnym podejściem do... Agnieszka Wysoki poziom profesjonalizmu (1) Za bardzo ludzkie, fachowe, pełne pasji podejście, realną umiejętność... Piotr Lustro Umysłu Gabinet Terapii Uzależnień i Coachingu (1) Polecam Panią Aleksandrę jako terapeutkę. Prawdziwy specjalista w swojej... Piotr Doskonała terapeutka (1) Terapia u pani Joanny Walczak do doskonały wybór dla osób które muszą sobie... MSz