Polecam (1) Ośrodek w pięknym miejscu z miłą, domową atmosferą. Miły kontakt,... Anna Wspaniała Pani psycholog = skuteczna terapia (1) Dzień dobry, Moja ocena płynie prosto z serca. Pani Karolina nauczyła mnie... AT To była przyjemność poznać taką Profesjonalistkę (1) Szczerze polecamy Panią Karolinę. Pierwszy raz korzystaliśmy z pomocy... M&M
Polecam (1) Bardzo polecam:) Ciepłe i profesjonalne podejście. Zadowolona klientka Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta (1) Trafiłam do Pani Doktor z polecenia znajomej. Czas oczekiwania na wizytę -... Danuta Pomoc na jaka liczyłam (1) Zgłosiłam sie do pani Magdy z problemem, który zaczął mi doskierac coraz... Dziewczyna z grzywka Dziękuję (1) Serdecznie chciałbym podziękować za pomoc jaką otrzymalem. Zrozumienie które... Kamil Grześ Polecam (1) Rewelacyjny poziom usług. Ja Fachowa pomoc (1) Pani Karolina to super profesjonalistka jestem bardzo szczęśliwa, że pomogła... Joanna Czy rozstanie może być zbawieniem ?... (1) Panią dr Reginę Żuralską poznałam na warsztatach zorganizowanych przez Panią... MAŁGORZATA Polecam p. Sylwię (1) Polecam p. Sylwię. Jest świetnym, bardzo przenikliwym psychologiem. Słucha,... Joanna Dziękuję (1) Czasem,zupełnie niespodziewanie,znajdujemy się w życiu w sytuacji w której... Kcz Opinia na temat psycholog Pani Reginy Żuralskiej (1) Obecnie jestem w trakcie rozwodu po 17 latach małżeństwa. Bardzo przeżywam... Monika Bardzo dobry psycholog! (1) Godna polecenia! Uratowała moje małżeństwo. Pacjent super psycholog! (1) Bardzo miła, przyjazna Pani psycholog. Pierwszy raz korzystałam z pomocy... Ewa polecam (1) pani Magda bardzo mi pomogla w trudnych chwilach mojego zycia polecam innym... Agnes jestem zadowolona i polecam (1) Psychoterapeuta z powołania. Jest ciepła, serdeczna, a kiedy trzeba... Kasia W końcu znalazłam POMOC (1) Do pani Justyny trafiłam po kilku wizytach u innych specjalistów, z którymi... Agnieszka Totalna porażka (1) Znudzona kobieta ktora postanowila zabawic sie w psychologa. Totalny brak... Umiesz liczyć licz na siebie Podziękowania (1) Cieszę się, że mogłam uzyskać konkretną pomoc. Polecam Agnieszka