Terapia u Pani Karoliny Szot (4) Na terapię trafiłam z objawami depresji, totalnym brakiem chęci do życia oraz... Dominika Polecam (1) Polecam Panią Zuralska - wspaniały terapeuta. Beata Diagnoza SI (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i trafnej diagnozy, byliśmy wcześniej na... Aleksandra Kaszubowska
p. Agnieszka + zespół (1) Polecam profesjonalną pomoc i wsparcie każdemu, komu dyskomfort dnia... Tomek Bardzo zadowolony ze współpracy! :) (1) Zdecydowanie polecam Panią Doktor, wyjątkowa profesjonalistka w swojej... Mateusz nie polecam (1) Pomyłka, bardzo żałuję straconego czasu i wydanych pieniędzy na terapie w tym... Kiki taaaak!! (1) Trafiłam na terapie z problemami z życiem, ludźmi, wszystko nie tak.... Monika Serdecznie polecam terapię z Panią Mają Górną oraz Panią dr. Dorotą Gizińską (1) Jestem ogromnie wdzięczna za przeprowadzenie mnie przez trudną sytuację jaką... Wdzięczna pacjentka Polecam Panią Psycholog Maję (1) Korzystałem z terapii 5 miesiecy. Miałem ataki leku. Terapia pomogła... Michał Zdecydowanie rekomendujemy Gabinet Psychologiczny Terapia Rodzin. (2) Zdecydowanie rekomendujemy Gabinet Psychologiczny Terapia Rodzin jako... G. i W. Świetny specjalista! (2) Szczerze polecam terapię u z Pani Karoliny. Pani Karolina potrafi słuchać,... Aga Najlepszy psycholog (1) Pani Joanna to mój Anioł Stróż. Zawsze wysucha i dobrze doradzi. Cudowny... Matka Pan Michał Baryło (1) Bardzo dziękuję Panu Michałowi za pomoc w trudnym dla mnie okresie. Swoim... Pacjentka Jestem na tak (1) Witam. Pani Karolina zachęcała mnie do ocenienia skuteczności terapii cbt... Arek Bardzo Dobry wszechstronny terapełta (1) Przeżywałem depresje związaną z rozstaniem po kilku letnim związku. Miałem... Marek Polecam, nie spotkałam lepszego specjalisty. (1) Z chorobą zmagam się już ponad 20 lat, ale leczę się niespełna 5 lat. Wyraźną... Janina B. Polecam (1) Nie spodziewałam się, że w takim ponurym momencie w życiu spotkam tak pogodną... Ja Polecam (1) Szczerze polecam Panią psycholog. Byłam w bardzo trudnym momencie życia, a... Katarzyna Niesamowita pomoc (1) Pani Agnieszka pomogła mi w niezwykle trudnym dla mnie momencie, poświęcając... Joanna 1200 znaków w treści to zbyt mało (1) Jakoś usługi: 6 - lecz czy uratowanie życia podlega jakiejkolwiek skali... Małgosia