Joanna - opinia (1) Polecam się całego serca terapie u Pani Marty Gęgotek. Pani Marta jest bardzo... Joanna Ewa K. - opinia (1) Dziękujemy za wsparcie w zgłoszonym problemie naszej córki. Wiedza i ciepło i... Ewa K. ZW - opinia (1) bardzo mocno pomogła mi terapia, polecam każdemu, a chodzę tu już od ponad... ZW
Anita - opinia (2) Pani Anna jest jak anioł.Miałam kilka rozmów po których zdecydowanie czuję... Anita klientka - opinia (1) Nie polecam pani Agnieszki. Mimo chęci i prób znalezienia wspólnej... klientka Ola - opinia (1) Psychoterapia z Panią Magdą ogromnie poprawiła moją jakość życia. Nauczyłam... Ola Maria - opinia (2) Bardzo polecam! Cieszę się, że tu trafiłam, nareszcie chudnę bez większych... Maria Anna W. - opinia (2) Bardzo dobry psychodietetyk. Polecam z całego serca! Od lat walczyłam z... Anna W. Elżbieta - opinia (1) Chodziłam do Pani Joanny na terapię przez 4 lata i zdecydowanie polecam tę... Elżbieta Beata - opinia (1) Do Pani Asi chodzę już kilka lat i nie wyobrażam sobie, co byłoby ze mną,... Beata M - opinia (1) Nie polecam. Pani Michno poświęciła na rozmowę z dzieckiem 15 minut (!), a... M Marzena - opinia (1) Pani Maja Górna Do pani Mai trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się! Od... Marzena Radek - opinia (2) Pani Ania zna się na rzeczy, jest konkretna, nie owija w bawełnę i... Radek Krzysztof - opinia (1) Pan Janusz pomógł mi wyjść z ciężkiej depresji. Jego zaangażowanie i... Krzysztof Aga - opinia (2) Pod skrzydła Pani Ani trafiłam (w mojej ocenie) w nieciekawym stanie... Aga Anna - opinia (1) Super, pomocna specjalistka. Dobra, cierpliwa osoba. Wnikliwie analizuje... Anna Karolina - opinia (1) Bardzo polecam Panią Kasię. Pomogła mi przejść przez trudny okres w moim życiu. Karolina Hanna - opinia (1) Polecam serdecznie, Pani Gosia postawiła mnie na nogi Hanna Oliwia - opinia (1) Pani Małgorzata jest pełna empatii i zrozumienia. Okazała mi ogromne... Oliwia Mateusz - opinia (5) Dzięki spotkaniom Bliżej Siebie odkryłem niekorzystne dla mnie mechanizmy,... Mateusz