KamF - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Agnieszkę. Na swojej terapeutycznej drodze... KamF Piotr - opinia (1) Polecam Panią Agnieszkę. Jest świetnym specjalistą, a do tego dobrym i... Piotr Pacjentka - opinia (1) Jedyny psycholog, który był w stanie mi pomóc, a byłam wcześniej w kilku... Pacjentka
Edyta Marzejewska - opinia (1) Od kilku miesięcy moja nastoletnia córka chodzi na wizyty do Pani Liliany.... Edyta Marzejewska Ewelina - opinia (1) Pani Patrycja jest najlepszym psychologiem jakiego spotkałam. Rozmowy z nią... Ewelina Marta - opinia (1) Warto podjąć współpracę z Panią Patrycją, miłe i pomocne rozmowy. Polecam Marta A.G. - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor za przeprowadzenie mnie przez trudne... A.G. Grzegorz - opinia (1) Na terapię chodziłem ja i moja żona do dwóch innych terapeutów. Bardzo dobre... Grzegorz Paulina - opinia (1) Polecam z całego serca panią Lilę! Jest obiektywna, ale tez pełna zrozumienia... Paulina Gdynia - opinia (1) Zaangażowanie i nastawienie na rozwiązanie konkretnego problemu. Polecam... Gdynia Ewelina - opinia (2) Nie ma takiej skali gwiazdek jaka mogłabym wystawić Pani Ani za prace jaka ze... Ewelina Beata - opinia (2) Serdecznie polecam terapie z Panią ANIĄ którą jest przesympatyczna i pełna... Beata A. - opinia (1) Szczerze polecam. Szacunek, zrozumienie, wielka delikatność. Pytania które... A. sławek - opinia (1) Najlepsza terapeutka w trójmieście. Właściwa osoba na właściwym miejscu.... sławek Natalia - opinia (1) Z ręką na sercu polecam Pana Amadeusza. Jest naprawdę wybitnym terapeutą, a... Natalia Sabina - opinia (1) Serdecznie polecam osobom, które mieszkają za granicą lub z innych powodów... Sabina żółty mruk - opinia (1) Wydawałoby się, że prowadzisz normalne życie, wręcz sielskie. Jednak... żółty mruk Mateusz P. - opinia (1) Profesjonalna pomoc. Wyjątkowy fachowiec. Polecam. Mateusz P. Stanisław - opinia (1) super , wspaniała osobowość, rzeczowa i konkretna. Stanisław R - opinia (1) Bardzo fachowa pomoc. Pani Martyna jest bardzo kompetentna w swoim fachu.... R