Agnieszka - opinia (1) Bardzo miłe i fachowe podejście. Polecam wszystkim rodzicom i dzieciom,... Agnieszka Sylwia - opinia (1) Bardzo dobra specjalistka, zaangażowana i oddana swojej pracy. Psycholog z... Sylwia MW - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, swobodna i sympatyczna atmosfera. Długi i szczegółowy... MW
M. - opinia (1) Cudowna, ciepła, wspierająca. Nigdy nie patrzy na zegarek żeby zakończyć sesję. M. Ola - opinia (1) Polecam Panią Kasię. Jest świetną specjalistką, podczas jednej wizyty... Ola Piotr, ojciec 12 i 10 latki - opinia (1) Ta pani psycholog bardzo mi pomogła -miałem kłopot z kontaktem po... Piotr, ojciec 12 i 10 latki Agata - opinia (1) Pani Agnieszka jest bardzo profesjonalna, a jednocześnie nie stwarza zbędnego... Agata Marta - opinia (1) Korzystam z pomocy Pani Marii od prawie 3 lat w związku z toczącymi się... Marta Ela - opinia (1) Bardzo rzetelne, konkretne podejście a zarazem życzliwa Pani psycholog. Po... Ela Marta - opinia (1) Dzięki Pani Walczak udało mi się wyjść na prostą ze stanów depresyjnych i... Marta Reni - opinia (1) Świetna kobieta - świetny psycholog Reni Maciej - opinia (1) korzystałem z pomocy terapeutycznej w atakach paniki- bardzo mi pomogła... Maciej Michał - opinia (1) Bardzo dziękuję pani Marcie za trafną diagnozę i objęcie nieocenionym... Michał Marcela - opinia (1) Bardzo podoba mi się model terapii. Nie ma na celu przypominania jakichś... Marcela Maria - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić poradnię P. Sylwii w której w miłej... Maria Julita - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Damszel, która nauczyła mnie jak... Julita J.K. - opinia (1) Szybkie terminy, to duży plus. Dobry dojazd. Miłe wnętrze. Przede wszystkim -... J.K. Maria - opinia (1) Ewa jest przede wszystkim wspaniałym, pełnym zrozumienia i życiowej mądrości... Maria Marcin S. - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Martyną. Jest nie tylko dietetykiem, ale i... Marcin S. Natalia Belecka - opinia (1) Pani Joanna Walczak jest bardzo doświadczoną terapeutką. Bardzo polecam :) Natalia Belecka