MG - ocena (1) Pani Ewa jest psychodietetykiem do której zdecydowanie warto pójść.... MG eda - ocena (1) Staroświeckie podejście - psycholog z minionej epoki eda M. - ocena (2) Gdy zaczynałam terapię nawet przez myśl mi nie przeszło, że tak zmieni się... M.
Ola - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Żanetę. Jest osobą bardzo profesjonalną i... Ola zadowolony klient - ocena (1) Profesjonalna kadra zadowolony klient Kobieta, 29lat :) - opinia (1) Serdecznie polecam :) Pani Joanna pomogła mi zobaczyć siebie jako wartościową... Kobieta, 29lat :) Ewa - opinia (1) Pani Agnieszka Złotowska jest profesjonalistką przez wielkie p! Poświęciła mi... Ewa Grzegorz - opinia (1) Pani Psycholog pomogła rozwiązać problemy z którymi borykaliśmy się od 2 lat.... Grzegorz zamykamdrzwiodsrodka - opinia (1) Asia dala mi narzędzia do radzenie sobie z rzeczywistością i emocjami.... zamykamdrzwiodsrodka Jan - opinia (1) W ramach wizyty czysto kontrolnej, zostałem bardzo dobrze potraktowany - pani... Jan Natalia - opinia (1) Specjalistka najwyższej klasy! Pani Ania pomogła mi odnaleźć i zaakceptować... Natalia Dorota - opinia (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z rozmowy , pokazania innej perspektywy i... Dorota Ewa - opinia (1) Pani Ania pomogła mi przejść trudny okres w jakim odchodziła moja mama. Mimo,... Ewa Magdalena - opinia (1) Razem z mężem trafiliśmy do Pani dr z polecenia. To była najlepsza decyzja... Magdalena Dorota A. - opinia (1) Pan Sławomir to pełen profesjonalizmu i empatii Specjalista w swojej... Dorota A. Wiktor - opinia (1) Bardzo fachowa pomoc, Pani Magda to osoba pełna empatii - bardzo mi pomogła.... Wiktor Katarzyna G. - opinia (1) Bardzo polecam wizyty u Pani psycholog, terapia prowadzona jest w bardzo... Katarzyna G. Damian - uczestnik długoterminowej terapii indywidualnej - opinia (1) Początkowo podchodziłem z dużą rezerwą oraz nieufnością do psychoterapii,... Damian - uczestnik długoterminow Katarzyna G - opinia (1) Serdecznie polecam terapie u Pani. Dzięki jej pomocy wiele zrozumiałam i... Katarzyna G Ida - opinia (1) Cudowna ciepła osoba, świetna specjalistka. Terapia zakończona z sukcesem za... Ida