Piotr - ocena (2) Noe polecam Słaba jakość Piotr Tomek - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystam z usług od niedawna ale jestem bardzo... Tomek Stanisław - ocena (1) Przyjazne miejsce Stanisław
Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam wizytę. Od samego początku czułam się wysłuchana i... Martyna Piotr - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z p. Mateuszem. Profesjonalny specjalista,... Piotr Przemysław - ocena (1) Miejsce do którego chce się wracać! Będąc w ciężkiej sytuacji po rozstaniu... Przemysław Dorota L. - ocena (1) Zdecydowanie psycholog warty polecenia. Po prawie roku współpracy z panią... Dorota L. H.G. - ocena (1) Z całego serca polecam współprace z Panią Magdą , jest wspaniałą osobą,... H.G. AK - ocena (1) Zapisałam się na wizytę nie będąc pewna, czy jest to konieczne. Pan Doktor... AK US - ocena (1) Dziękuję za wizytę. Poczułam ulgę już po pierwszej rozmowie. Wiem, że jestem... US Alicja - ocena (1) Psychoterapeutka o bardzo dużym doświadczeniu i wiedzy. Trafiłam do pani... Alicja Monika77 - ocena (1) Bardzo polecam! Świetny kontakt z młodzieżą Monika77 Natalia - ocena (2) W towarzystwie Pani Ani przeszłam piękny proces. Jestem za niego ogromnie... Natalia Karolina - ocena (1) Jeśli zastanawiasz się nad wyborem psychoterapeuty - polecam z całego serca... Karolina Marta i Tomasz - ocena (1) Dziękujemy za pomoc. Marta i Tomasz Anna - ocena (1) Polecam, zgłosiłam się z problemem depresji. Anna Katarzyna - ocena (1) Pani Oktawia jest osobą sympatyczną i kreatywną, na terapii 'nie ma nudy',... Katarzyna Cezary - ocena (1) Z całą pewnością polecam Cezary Zyta - ocena (1) Polecam wizytę w osrodku Zyta Dawid - ocena (1) Centrum zrobiło na mnie wrażenie dzięki swojej otwartości i życzliwości. Od... Dawid