12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tes spektakl jest swietny!!!!!!!

zwała

zwała i tyle, jedynie Analogia, Numer Raz i ten bitbox z kontrabasem były warte obejrzenia... reszta, to klimat a la ciasne trzynastki, a nie hip hop... ale na Analogię i Numera poszłabym jeszcze raz albo dwa:)

DZIĘKI!:)

Siemankooo!!! Wielkie dzięki za tyle miłych słowi wsparcie, zapraszamy na Ławki w pazdzierniku no i oczywiscie na Brukfestival za rok :) WIelkie pozdrowionkaaa :D CYA

BYŁO NAS WIELU

Uważam,że spektakl był udany wszyscy fajnie tańczyli i śpiewali. Osoby wystepujące na scenie nie izolowały się od widzów wrecz przeciwnie wkrecali wszystkich do zabawy. Jedna rzecz do jakiej mam jakies zastrzeżenie to głośnośś muzyki.BYŁO ZA CICHO!!!

Mega

Swietne show!
polaczenie wszystkich elementow H-h
Jestem miolosnikiem starej szkoly ale ten spektakl to pozytywna energia.
No i Mini CZAJNA najsliczniejsza dziewczyna pod sloncem :D warto

Bym chciał obejrzeć "12 ławek"

Bardzo bym chciał obejrzeć "12 ławek" bo jest to z*******y spektakl ale mieszkam w Białymstoku :(

Byłem Zobaczyłem Jestem pod wrażeni

Przedstawienie zrealizowane na wysokim poziomie, ciekawa interakcja z publicznoscia, ci ludzie wspaniale tancza, warto było przejechać całą Polskę żeby to zobaczyć. Szkoda tylko że grają to tylko w Gdyni bo naprawdę warto byłoby zainteresować tą formą sztuki np. młodzież se Śląska, poza tym to chetnie obejrzałbym jeszcze raz. Naprawdę polecam zresztą co kto lubi..

skifa

heyka!zaczał sie kolejny piekny dzionek! a ty pewnie sie nudzisz skoro masz czas na puszczanie strzałek:)ale mi to tam pasuje. przynajmniej sie cos dzieje :)) duza słodka buzka dla ciebie:)
/Monisia

OpInIa

Ten spektakl jest poprustu najlepszy..Ej Pięknie Panie Zdejmijcie Z Siebie Ciepłe Ubranie..I tak dalej i tak dalej:D

12 ławek

super spektakl i choreografia. Wielki szacunek dla Jarosława Stańka, Maćka Florka, Tancerek, Tancerzy, Wokalistek i Wszystkich którzy brali udział w tym projekcie i przyczynili się do jego powstania.

Oszalałam po spektaklu

Właśnie wróciłam z teatru....."12 Ławek"..... była to totalna rewelacja......gratuluję i jednocześnie zazdroszczę każdej osobie, która miała cokolwiek wspólnego z realizacją tego projektu. Ludzie byliście.....BOSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!

świetne show

Byłam na tym spektaklu, była świetny, mozna uwierzyc w to, że z ciałem mozna robic cuda haha:) Na scenie bardzo dużo rzeczy odgrywało sie jednocześnie, co była zarówno zaleta jak i wadą, taka lekka dezorientacja. Niektórzy szczególnie zapadli mi w pamięci, w ogóle niespodziewałam sie, że bedzie tak dopiete na ostatni guzik, jednak poprzedniczki maja rację-ZBYT WYSOKIE CENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak naprawde, niewiele osób jest stac na zobaczenie tego w tak nieprzystepnej cenie. Rozumie się, ze to wymagało od nich ogromneo nakładu sił, ale bez przesady!!!!!!!!!!!!! BUżka pozdrawiam pa

widziałam!

doprawdy dawno już to oglądałam, bo jak dobrze pamiętam to byłam ze szkołą na premierze(mieszkam w Koszalinie) i nie narzekam.
Było SUPER!!!Atmosfera cool, ludzie też byli świetni.Jednka najbardziej podobało mi się pomysły na taniec i ogólnie przedstawienie miało zaskakujące momenty.Nie żałuje że na to poszłam i jak bym miała okazje zobaczyc to jeszcze raz, napewno bym nie zrezygnowała!

BRUK

z okazji festiwalu kultury i sztuki ulicznej BRUK spektakl 12 ławek będzie można też obejrzeć w piątek i sobotę!! 1 i 2 lipca!! ja osobiście widziałam go 2 razy,idę w sobotę 3 raz, i wciąż jestem pod wrażeniem. naprawdę impressive. ludzie biorący w nim udział też są wyjątkowi. naprawdę polecam wam!! idźcie na BRUK,ostatnia okazja!!

pełen odlot;->

szczerze mówiac idąc do teatru nie spodziewałam sie tylu emocji!!bardzo sie ciesze,ze powstał taki projekt!!!byłam na przedstawieniu 2 razy i jeszcze mi sie nie znudzilo;->czy szykujecie w najbliższym czasie kolejny występ??brawa dla młodych ludzi występujacych w '12 ławkach'-podziwiam wasz zapał,umiejetnosci i ciężą prace!!!spektakl..byl..niezwykle twórczy i innowacyjny!!wasz kontakt z publicznością-rewelka!!mozecie być z siebie dumni;->>jestem ciekawa jak przebiegały próby..jak długo sie przygotowywaliscie..itd-no to siemka;->>>

dzieki serdeczne wszyskim ze wyrazacie swoja opinie ciesze sie ze podobal wam sie spektakl i nie macie pojecia ile to dla nas znaczy trera prujcie na bruk bedzie sie dzialo heh dzieki gosiaczek milo jest slyszec takie slowa

CUDOWNIE CUDOWNE !!

ludziska!!! kto nie był, niech pędzi prosto do muzycznego!! 12 ławek trzeba zobaczyć. to nie jest zwykłe przedstawienie, ale prawdziwa lekcja która pomaga w otwarciu oczu na świat i ludzi wokół nas.

Brak słów

Ale sie dzialo !!!
nawet jesli zabulilabym za to wiecej niz 50 to bym nie zalowala !!!
przedstawienie znakomite poprostu przezycie nie do opisania !!!

ja znam karola rafała i wojtka poznałem ich w tym roku na wakacjach we władysławowie i w chłapowie na osirodku róża wiatrów :)

CENY W DÓŁ!!!!!!!!!!

Zgadzam się z opiniami dotyczącymi cen biletów!!
Skoro Spektakle mają na celu pokazanie HIP HoPU jako kultury
---> czegoś co ma kojarzyć się nie z Blokersami, jointami i bójkami, a także komercjąale z czymś twórczym,otwierającym umysł,dającym możliwość wyrażenia swoich poglądów oraz przekazania Wszelkich wartości---to powinno być to dostępne dla szerszej publiczności, a wiemy że nie każdy może sobie pozwolić na taki wydatek...:/;/

Inne tematy z forum

Koło sprawy bożej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...