12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ceny za wysokie

rzeczywiście skoro to jest spektakl dla młodzieży to ceny są stanowczo za wysokie...szkoda bo bym sobie poszedł.

zapowiada sie ciekawie

mimo ze jeszcze nie widzielismy spektaklu to jestem pewna ze bedzie na co popatrzec,wiem ze ci ludzie sa dobrze przygotowani i naprawde potrafia dac z siebie bardzo duzo,dla niektorych to prawdziwa szansa,mam nadzieje ze jak najwiecej osob wystepojacych w tym spektaklu wykorzysta swoja szanse,trzymam za nich kciuki!!!do zobaczenia na premierze:)))

skoro jest to dla mlodziezy i o mlodziezy, to ceny na prawde powinny byc nizsze...

ceny

jak dla mnie moglby byc troche nizsze...

"12 Ławek"

Opini narazie nie ma-alę zapowiada się ciekawie.
Napiszę jak już będę po premierze.

Inne tematy z forum

Imię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patteliere Przekład:...

Hair (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Hair . Kultowy musical, kochany przez publiczność, doceniony przez...

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...