12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ceny?

troszke przesadziliscie! w jaki sposób ma to dotrzec do młodych ludzi , ktorzy sa na utrzymaniu bezrobotnych rodziców

trinacha

ludzie obnizcie te ceny ja niedojz ze musze płacic ze ten drogi bilet to jedszcze za pociag bo jestem z lublina :/

12 ławek....

To bedzie z*******e musze na to isc! tylko jak narazie musze sobie poczekac...:(:( pierwszy raz jakis projekt hiphopowy to musi byc ciekawe i to jesce z tak z*******ymi wykonawcami jak Analogia Numer Raz itd !!!!!!!!!!! to trzeba zobaczyc!! POZDRO ALL!! :)

wysoka cena

zbyt drogi bilet jak dla mlodego czlowieka, a znam wiele osob, ktore by z wileka checia poszly, gdyby nie wysoka cena

:)

MUSHE NA TO ISC..BEDZIE GITES

do autorow strony

umiescie na stronie ceny biletow ULGOWYCH to skoncza sie skargi na temat CEN... ceny: 24, 27 i 30 zl za ulgowe bilety popremierowe

ceny

Z tymi cenami to naprawde ....drodzy organizatorzy lekko przegięliście..........jak można.......ja rozumiem żeby były o wartości.....biletu do kina w granicach a nawet 20 zeta.....no ale 150 % więcej tej sumy.....lekkkie przegięcie.......albo po prostu.........teatr ma tylko przyciągać .....elitę lub arystokracje............i to ma rozwijać .......kulturę w naszym kraju........super gratuluję

cena

:z checia bym poszla gdyby nie tak wygorowana cena,jako studentka nie jestem w stanie wylozyc tyle kasy nawet na tak nieza imprezke

bilety darmowe

hohoho bilety mozesz zdobyc sluchajac radia hit fm my z qmpela juz mamy :) wystarczy jeden sms na nr 7101... ale posluchaj hit

CO TO ZA CENY???

FAjny pomysł... Jakas odmiana pewnie bedzie naprawde dobre... zwłaszcza jak widze kto muzyke robił... O.S.T.R, Dreadsqad, Tedzik, Rufin... no kurcze naprawde zapowiada sie nieźle... SZKODA TYLKO ZE TEGO NIE ZOBACZE... I SZKODA ZE MASA LUDZI Z TEGO ZREZYGNUJE... CZEMU? WYSTARCZY SPOJZEC NA CENE!!! Bzdura... wrecz bym powedział straszna bzdura!

Chciałem pójść ale ...

....skoro niepracuje to jak mam wyczarować tyle kasy - STANOWCZO ZA DROGIE !!

ceny - grrrr ale i tak pojde :D

a to dlatego, zeby Kogos wlasnie tam podziwiac!!! Trzymam kciuki!!!!

ps. CAPOEIRA piszemy, nie capoiera ;)

juhu!!!!!!!!

a ja i tak ide na pokaz przedpremierowy i na pewno będzie super!!!!!!!!!!!!

WYSTARCZY ZADZWONIC DO KASY!!!!!!!!

Wystarczy zadzwonić do kasy, a nie robić z siebie downa...bilety po premierze ULGOWE ...kosztują: 24 - 27 - 30 zeta...i co już ulżyło?????????????

dla uczniów i studentów

studentckie i szkolne bilety na ten spektakl juz od 24 pln!!!

ceeeeeeeny..

ja tu sie napalilam na to..myslalam ze bilety ok 20 zl max:P a wy mi tu z takimi cenami.. ;D nie stac mnie ;P

prosze zniżcie ceny dla studentów!!

rzeczywiscie ceny wysokie a mówi sie ze modziez nie chodzi do teatru,, za takie ceny???kogo stac??

Cenaaaaaaaa !!

nie no cenę mogliby trochę spuścić... i ja mam iść na to z klasą? rodzice wszystkich w życiu nie zgodzą się na TAAAAKĄ cenę... no ale to pewnie jest cos naprawdę super... skoro to ma byc skierowane głównie do młodziezy, to powinno być troche taniej...

70 zl kosztuja bilety normalne na premiere a przeciez nie trzeba akurat w sob isc...ulgowe kosztuja ok 36 zl...wiec przestancie wciaz narzekac i pisac o tych cenach!!Wystarczy podskoczyc do teatru i sie spytac...toz proste;)

eeee

heh ceny mogłyby być zdecydowanie nizsze tak 30 zl a nie 70 zł żły chwyt marketingowy:| jakby były po 30 to by więcej osób przyszło...
a warty jest uwagi ten spektakl ale chyba tam niezagoszcze obecnoscia ;(

Inne tematy z forum

Kłopoty małżeńskie (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Kłopoty małżeńskie Mariusz Więcek i Jerzy Wójcicki...

Dlaczego nie lecimy do gwiazd (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dlaczego nie lecimy do gwiazd . PREMIERA - "DLACZEGO NIE LECIMY DO...

Wiedźmin (45 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wiedźmin . Wiedźmin na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego Spektakl...