12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego tak krotko??

zastanawiam sie dlaczego tak malo tych spektakli....nie ma juz biletow.....nie da sie przedluzey wystepow???????jeli ktos bedzie wiedzial cos na temat kolejnych spektakli prosze o kontakt voycal@poczta.fm

Pure energy

Warto. Zeby zobaczyc ich zapał, energię, miłosć do tego co robią. Zastanowić się czy my mamy coś takiego co z taką energią i zapałem robimy. Bardziej manifest niż przedstawienie, ale waarrto, naprawde;) buzka!

"przelom w kulturze hip-hopu?!"

Ja osobiscie nie zgadzam sie co do ceny biletow ze sa za wysokie poniewaz warte jest obejrzenie tego spektaklu za te pieniazki!!Mam nadzieje ze ten kultura jak i taniec "przemowia" do Was ze ta kulturtura ta "zaistnieje i nie zginie".Jestem bardzo zadowolona ze ten spektakl zostal pokazany w teatrze-mam nadzieje ze to nie bedzie pierwszy i ostatni!!Pozdrowionka dla wszystkich z "12 ławek" a szczegolne buziaczki dla Supermena :*

ide w czwartek :)))))))

ide w czwartek zapowiada się nieżle!!zobaczymy...a płace tylko 10 zl!bo ze szkołą!hehe

Bylam , zobaczylam ....

... i serdecznie polecam dzieciakom zafascynowanym hip-hopem . Z teatrem wiele wspolnego to nie mialo .... czulam sie troche jak w cyrku ... skakali , krzyczeli , kręcili sie w kolko .... chociaz przyznaje, ze zawodowo. Jednak dwanascie hasel przewodnich bylo tylko wypisane na papierze bo na scenie nic takiego nie zagoscilo .Niezly pokaz taneczno wokalny , ale bardzo mierna wartosc teatralna w sensie tekstu i przekazu. Dzieciaki szalaly kiedy pod sam koniec mogly poskikac na scenie ... i fajnie, ja sie troche zawiodlam. Polecam ciekawsze sztuki ktore naprawde robią wrazenie ... a nie brak takich .

pokłon dla tancerzy

NIeziemski, klimatyczny spektakl. Mnostwo pozytywnej energii. Szacunek dla rewelacyjnych tancerzy. Oddali to co najlepsze w hip hopie. Pozdrowienia dla wszystkich a w szczegolnosci dla Moniki -Salsy. Nie przypuszczalem, ze oprocz salsy tak z..e.iscie tanczy hip hop.

12 ławek-ide dopiero ceny za wysoki

nie fiem co to za sztuka ale wedlug mnie warta na niia pujsc dla osob ktore nameczyly sie przy twoerzeniu jej jak i samych piosenkarzyy..
ide na 12ławek dopiero w czwartek :P:P:P z klasa ale mam nadzieje ze mi sie spodoba :P:P:P:
ps: jesli to dla nas mlodziezy to powinniscie znizyc tak conajmniej do 15-18 zł, ale co takm kaske wykombinowalam i ide heheh ....do zobaczenia na premierze bede na pewno ....

Baaardzo fajne!!

Bylam na pokazie premierowym i jak dla mnie wypas:)Chyba wszystkim sie podobalo,bo oklaskom nie bylo konca.Mi najbardziej podobal sie bitbox i Numer Raz:))POLECAM!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...;)

Dawno nie bylam na tak z*******ym przedstawieniu!!!!!!!!!!!!!

super po prostu suuuperrrr

Bylo po prostu lepiej niz sobie wyobrazaalm a najbardziej podobaly mi sie baczki i poduszka ....caly spektal po prostu wypas pozdrowienia dla calej tanczacej ekipy a szczegolnie dla brata Lanka "tescie" supermena:P milo sie z Wami mieszkalo:D:D::D:D:D:D::D ja cchem do Was:D :*******

to trzeba zobaczyc

12 Lawek to naprawde bardzo fajny i oryginalny spektakl nie na codzien mozna zobaczyc taka mlodziez w teatrze i do tego tanczaca taniec nowoczesny(break dance hip-hop).Mi spektakl bardzo przypadl do gustu, uwazam ze poddobal sie zarowno mlodym widzom jak i troche starszym-ludzie naprawde dobrze sie bawili co swiadczylo o duzej ilosci bisowania przez tancerzy;) na premierze!! Serdecznie polecam mam nadzieje ze i wam sie on spodoba i bedzie wiecej takich spektakli jak "12 ławek"

12 Ławek

WYPASIK, bylam wczoraj i tak mi sie podobalo ze ide jeszcze raz. podziwiam tych ludzi za to co oni tam wyprawiali (a szczególnie cortes) muza tesh byla wporzo.
polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS-Kocham ANALOGIE

AAAAAAAa

wiecie co jak czytam ze za drogo to mnie szlag trafia - sorry ale Ci ludzie tam cuda wyprawiaja a CORTES!! o boshe!! a cena:| ten spektakl warty by byl wyadania 80 zl. nawet 100 bym za niego dal bo jest warty takiej sumy ;] to co Oni robia i Ci co tam wystepuja na zywo i w ogole - dajcie spokoj ;] WYPAS!!!

ten teatr chyba juz nie ma nic wiecej do zaprezentowania skoro idzie w kierunku hip-hopu na scenie....to jest zenujace poprostu... breaka na monciaku w sopocie latem jest pod dostatkiem a ta wykrzyczana gawiedz nie wiem w sumie co chciala zaprezentowac bo z jako taka kultura hip-hopu to ona wiele wspolnego nie ma napewno....generalnie szkoda kasy.

Chętnie bym poszedł....ale

ale bilety za drogie!! :(

Hip-hopowe confiteor ? :)

"12 ławek" to rodzaj swoistego wyznania młodzieży o prawdziwym obliczu hip-hopu: muzyce, wartościach, stylu. W poszczególnych scenach - mimo prześmiewczej formy - dostrzec mozna elementy powagi płynącej z uzewnętrznienia, otwarcia kultury dla ludzi spoza niej. Widowisko jest humorystyczne, trąca kpiną i autoironią w dobrym stylu. Warte zobaczenia nie tylko ze zględu na wejście subkultur "na salony" teatrów, lecz także z powodów estetycznych - te wygibasy ciałem to przyjemny widok dla ludzkich oczu :) Pochwała, jak zwykle, dla Jarosława S :), którego noszą na rękach...
Także - dla otwartej formy projektu. Sprawdziła się.

PS. Trzeba czuwać, bo sporo akcji dzieje się poza sceną ! :)

Trzeba przyznac ze Ci tancerze niezle wygieci sa;)...Cortes - trzy salta pod rzad (respect;))...rzucanie poduszkami spodobalo sie widowni...ale calosc jakos hmm...czegos mi brakowalo...

Gdyby nie umiejętności tancerzy, na prawdę nie byłoby na co poparzeć.
Ttylko umiejętności tancerzy zasługują na podziw.
Gdyby przedstawienie było nieme, byłoby ciekawsze.

12 ławek!!!!

naprawde rewelacyjne przedstawienie świata hip-hop-u no i w ogole super wszystko (miła muzyka i fajnie wszystko zaprezentowane)
Polecam bardzo gorąco!!!!!!!!!!!!!

CENy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................ceny sa stanowcze za drogie,ale niestety taka Polska...............

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Opowiedział Dzięcioł Sowie (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowiedział Dzięcioł Sowie . Opowiedział Dzięcioł Sowie Jan Brzechwa...

Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski . "Na gorącym...