12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wow wow wow

Nie spodziewałam sie takich emocji i zabawy na spektaklu teatralnym. Umiejętności tych ludzi są aż zapierające dech w piersiach. Nie dałam rady wybrać się na Opentańca ale na 12 ławek zdazyłam i jestem niebywale zaskoczona energią i pasją tych młodych ludzi. Jarosław Staniek urasta dzięki temu przestawieniu znowu do rangi prekursora pewnych trendów i wydażeń. Tylko sie cieszyć. Bo spektakl rewelacyjny.........

Bajka

Zaczynam chodzić do teatru, poziom wzrasta. Boskie to było. Bez chwili nudy, wysyłam rodzinę, niech zobaczy. Wielkie pozdr dla całej ekipy.

Monika

to jeszcze raz ja chcialam tylko powiedziec ze ten chlopak w moro spodniach i biales koszulce byl z*******y...i ze tez chce tak tanczyc...

Monika

To Bylo poprostu z*******e!!!Tego sie nie da opisac!!!trzeba na to isc!!!nigdy nie widzialam nic tak z*******ego jak to bez kitu:)

przesada

z tymi cenami to rzeczywisice przegieli...przecietnego studenta czy tez licealisty nie stac na taki wydatek...a pewnie sporo osob by sobie z checia ogladnela spektakl...ja tez zamierzalam,ale niestety musze zrezygnowac,a szkoda...

Zajefajne show....polecam

szczerze pierwszy raz w życiu byłem na tak dobrym show w teatrze...doskonała muzyka klimat ..ciągły kontakt aktorów z widzami...wspniały pokaz taneczny..poprostu bomba.....polecam wszystkim.......najbardziej mi się podobał .... akt z huśtawką.....na której tańczył jeden gostek...i akt opowiadającyy o POlsce...od wewnątrz...hehhehe wypas .....naprawde warto iść.....

suuuper!!!!!

to warto zobaczyc!!tego nie da sie juz potem zapomniec!!bylo rewelacyjnie!!ja chce jeszcze raz.....to jest naprawde COS!!!!!!!superanckie!!bajernackie!!!!na maxa klasa!!!!!!warto zonbaczyc serio...niegdy juz tego nie zapomne!!!!!to bylo piekne!!!!!!!1ja tez chce wystepowac!!!no i tak tanczyc bo to to jest klasa:)super fajowo!!!!!ja tez tak chce!!!!1kto mnie weznie na tancerke??bo tanczyc to kocham to jest oje zycie!!!tak jak dla tamtych!!!!!coool!!!!!""12 lawek"'tak!!!!!!!!!!!

super

byłam i zamierzam iśc ponownie!!!!!!poprostu super spektakl........

sorRrY..

s9ry za błędy no ale wiecie...jestem troche już zmęczona i nie patrze na to co pisze:p seE yA:)

12 ŁĄWEK- POPROSTU WYPASIK LUDZIE

byłam dzisiaj z klasą włąsnie na tym spektaklu i powiem wam ludzie że było z****iscie!!! widac było ze ta młodzić kocha taniec..oddaje mu sie całym sercem!!! normalnie wypasik spektakl..zupełnie coś innego co dotąd oglądałAm W TEATRze:) artyście z****iści...atmosferka cool...najlepsze było to ze oni zaprosili mnie pod koniec na scene zebym z nimi tańczyła:d już nie moglam usiedziec na tym krzesle..wiec poszłAm bo czemu nie:)nie zawsze zdarza sie taka okazja:) gadałam nawet z tymi dziewczynami..:) chłopacy i laski ze sceny machali do mnie ciągle a ja im.hehe TOTAL ODLOt! bardzo sie tam rozkręcilaM:d pomimo ze cena nie jest "za mala" mysle ze jeszcze raz przyjde tam :d pozdrowionka wielkie dla CHŁOPAKA Z CZEROWN0-BIAŁĄ OPASKĄ!! BYŁEŚ ŚWIETNY ZIOM:) CIAOOOW(k)

12 lawek

super szkoda ze nie jestem w stanie obejrzec !!!!

O wszystkim po trochu...

Po pierwsze - cena...
Ja mam 15 lat i jak na razie nie stać mnie na taki wydatek... A przecież to przedtawienie głównie dla młodzieży. Ciekawe ile osób w moim wieku widziało ten projekt...
Po drugie - recenzja bez oglądania :P
Z tego co słyszałam i czytałam "12 ławek" może być naprawdę interesujące. Przede wszystkim dlatego, że są tam świetni muzycy (Numer Raz, Sistars, O.S.T.R.), a poza tym jest tam duuuuuuuużo tańca:] Sama jestem jego fanką. Ponadto duża porcja akrobatyki i wszelkich sprawnościowych rewolucji. Uwielbiam to! I trochę smutne jest, że cena biletów przekracza mój dochód :P

Była i wiem

Że było z****IŚĆE==> Ludzie nie mam co krecic głowy nad wysoką ceną bo normalnie też tak bilety kosztuja a czy nie warto wydać paru złoty wiecej na coś lepszego niż jakieś gówno a tak przynajmniej wyjdziecie z myslą że nie było to zmarnowanie kasy.

Mam nadzieje że wiekszośc podziela moje zdanie bo jak by nie było jak coś kochasz i lubisz to co robisz to starasz sie oddawać się tej pasji całym sobą. I to się nazywa prawdziwa pasja.

widziałam i było super

Miusical był ekstra. Super tańczyli. Muza tez z*******a.Warto było pojechac!!!!!!!!!!!!!!!!!

rewelka:)

wlasnie wczoraj bylam na przedstawieniu bylo super tylko na widowni troche za duzo małolatow:( SNAKE THE BEST!!!!!! był najlepszy-piękniutki:) piesek tez byl niezły:) polecam na prawde swietne i wkoncu cos innego. Świetna choreografia

coś od wapna:

Gdyby nie fakt, że zaliczam sie do "wapna" to, po obejrzeniu "12 ławek", powiedziałabym, że to był wypas. Wypas dla oczu, ucha (spółczuję psu, ale on chyba juz jest głuchy) i ducha. Super, że ktoś wpadł na pomysł, żeby dać takim świetnym dzieciakom szsansę wystąpienia w teatrze. Na Monciaku też występują, owszem, a gdzie mają iść, gdzie pokazać co potrafią? Do skostniałej Szkoły Muzycznej?Ktoś wcześniej napisał, że Teatr Muzyczny nie ma już czego pokazywać skoro ucieka się do repertuaru hip-hopowego. W mojej opinii właśnie ten spektakl-widowisko zapewnia nas, że Teatr idzie z duchem czasu. Jeśli średnia wieku na widowni i na scenie była prawie taka sama (ok. 17 lat) to chyba powód do zadowolenia. A jeżeli ktos nie odnalazł tam żadnej treści to chyba nie wsłuchiwał sie dokładnie w słowa. Radzę pójść jeszcze raz. Myślałam, że polskie młodziaki już utraciły słuch i poczucie rytmu, bo coraz mniej zajęć muzycznych w szkołach, a i dorośli przy kielichu na imieninach mniej śpiewają. A jednak nie. Dzieciaki, tak trzymać. Serce rośnie.

=D =D =D

Ceny troszke za wysokie!! Ale nie żałuje=D uwielbiam tańczyć a n=oni tio zrobili suuuuper!! Świetny pomysł!! Mega mi sie podobało po tym mam wiekszy zapał na pujście na swój trennig by być lepsza=D pozdro=D

Bardzo dobre

Mi się podobało mimo że nie jestem wielkim miłośnikiem hip hopu. Naprawde warto zobaczyć.

wiecej takich :)

byłam, widziałam... po raz pierwszy w teatrze poczułam sie swobodnie. to jest jak mega impreza z dobrą muzyką i tancem, ze spoko loodzmi i extra atmosferą :) polecam, i nie tylko hip-hopowym ziomom;)

sobotaaaa!!

niech mi ktoś powie że jeszcze są bilety na sobote... ;(

Inne tematy z forum

Koło sprawy bożej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....