12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

drugi raz to samo

za drogo za drogo ku... widocznie wam nie zależy nie kupój szlugów browara czy co tam jeszcze kupujesz i idz czemu jestescie tak drazniący ? a zresztą ostatni raz tu jestem do zobaczenia na spektaklu :)

czemu tak drogo?

czy nie ma biletow ulgowych?? prosze o odpowiedz na mojego e-maila

Są bilety ulgowe??

A co z ulgowymi??
Jak by się ze szkołą pojechało ??

drogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mogli bardziej charytatywnie? znowu nie pojde :((((((

tylko Gdynia???

Czy 12 ławek będzie też w warszawie?????? błagam jesli ktoś wie, to napiszcie do mnie maila: madziula_14@gazeta.pl bardzo mi na tym zależy!!!!1

max max max

max max max max

CENY!

Ceny sa zdecydowanie za niskie poniewaz dzisiejsza mlodziez jest bardzo kasiasta i powinny kosztowac w granicach 200zl wtedy byloby ok!!!Ludzie oni po prostu jaja z mlodziezy sobie robia 70zl bilet!?

przestańcie sie czepiać

za drogo sztuczne ble ble ble jak chcesz to poswiecisz cokolwiek naco wydajesz kase i pójdziesz ja pójde :) .Dobrze jest mieć karte "euro 26" 40% zniżki do tego teatru

ceny z kosmosu

Bardzo chętnie poszłabym do teatru na ten spektakl,ale nie wiem dla kogo jest on przeznaczony: dla studentów, których to naprawde by jarało, a nie maja kasy żeby obejrzeć, czy dla starszego pokolenia, które ma kasę ale ich to wogóle nie interesuje?Czy nie lepiej jakby była opcja jak w kinie na bilety studenckie?Chyba byłoby warto,więcej ludzi by przyszło a aktorzy mieli by dla kogo sie wysilać. Owszem reklama jest to może przyjdą ciekawskie snoby,żeby tylko sie pochwalić:):)

A co z Warszawą?

Czy są jakieś szanse na przyjazd grupy do Warszawy?? na pewno znalazłoby się wielu chętnych do obejrzenia go

ceny!!

ceny zdecydowania zaaaa wysoookie...szkoda, bo chętnie bym to obejrzała, a tak lipa:(

Hip-hop w najlepszej formie

ciekaw jestem czy bedzie to takie przedstawienie jakie widywałem we Francji gdzie b-boye tańczą w teatrach wraz z wykonawcami tej muzyki. Pozdro

12 ławek

Ja sie bez względu na cenę wybiorę. warto

Teatr i hip-hop

ja na to hop

ceny za wysokie?!

a nie uważacie, że to są normalne ceny, jak na większość spektakli w Teatrze Muzycznym, a poza tym za obejrzenie takiego projektu to ja osobiście zapłaciłabym kazdą cenę!! albo chcemy cos zobaczyć, albo nie... a tansze miejsca ulgowe są w granicach 30-40 zł, tyle to płacimy za jedną płytę kompaktowa...

wow

chcialem sprawdzic co dobrego moge w lutym zobaczyc w teatrze a tu ....prosze okazalo sie, ze Cortesa moge zobaczyc;)

Dziwny tytul

Dlaczego opisane jest, tak jak w tytule 12 ławek-Projekt Hip Hopowy, skoro biorą w nim udział niektórzy ludzie, którzy z hip hopem nie maja nic wspólnego? Przecież nie można się specjalnie dla potrzeb spektaklu nauczyć tańczyć i słuchać hip hopu, bo jest to poprostu sztuczne... No ale pozatym to bardzo fajny pomysł i jestem ciekaw rezultatu :)

pytanie

siema!!
chciaubym wiedzieć kiedy ten spektakl i czy w ogole bedzie na slasku naprzykuad w chorzowie czy gliwicach !! pozdro mauy!! nara!!

Ja już nie moge się doczekąc spektaklu! Wydaje mi się ze bedzie to coś naprawde dobrego i mam nadzieje że się nie myle;D A co do biletów no cóż tanie to one nie są ale uważam że warto zaoszczędzić troszke kasy i obejrzeć ten spektakl

ceny

bilety ulgowe sa o 40% tańsze wiec nie jest chyba jeszcze tak źle... na tej stronie podane sa ceny biletów normalnych!!!

Inne tematy z forum

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...