12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPERRRR POLECAM WSZYSTKIM

Naprawde warto wybrać się na te przedstawienie! jest zarombiste!
POLECAM!!

bez tematu:)

w sumie,to mogłabym się zgodzić,że ceny zbyt wysokie,ale na prawdę warto było..właśnie przed chwilą wrociłam z Gdyni.Bylo na prawdę z****iście ,jednym słowem mówiąc :)

gdybym miała jeszcze raz płacić zeby TO zobaczyć z checia bym pojechała i zobaczyła ponownie :D och.... jestem pod wrażeniem... dostalam dwa upomnienia,ze zdjec nie mozna robic ale nie moglam sie powstrzymac :D:D bylo cudownie :D:D

Było cudownie

Wczoraj byłam na 12 ławkach i jestem pod wielkim wrażeniem. Teksty, muzyka, układy taneczne i tancerze byli boscy. Spektakl ten był tak interesujący, że zaplanowane na jego wystawienie 70 minut nie wystarczyło widowni na napatrzenie się na wyjątkowy talent i ekspresje młodych artystów. Mam tylko jedno ale, siedziałam na balkonie i nie doleciała do mnie żadna poduszka:(. Ci, którzy już spektakl widzieli wiedzą o co chodzi;)

jeszcze raz

ja chce jeszcze raz to było po prostu z*******e :)

dalton

dlamnie to cos zaj.....

Genialne

Poprostu Genialne- Brak mi słów! Żadne słowa tego swiata nie moga określic co tam sie dzieje! Kazdych pieniedzyjest wartyten spektakl! Siedziałam jak zaczarowana! Groąco polecam!

Szkoda :(

Elo @LL ludziska ;) Kurde, aż szkoda, że nie będe miał (lub nie miałem) okazji zobaczenia tego zaje...... przetsiębzięcia. Mieszkam w Mrągowie, więc nikłe szanse zobaczenia czegoś podobnego ale chciałbym mieć przynajmniej mp3 lub teledysk w kompie promujący ten projekt. Nigdzie w necie go nie ma (przynajmniej po moich ciężkich poszukiwaniach więc jak ktoś znalazłby mp3 albo teledysk 12-stu ławek byłby wdzięczny za link. Info ze mną: gg: 3421202, a e-mail (jak i również TLEN użytkownik) to: franco06@o2.pl Z góry thx (dzięki). Szacun & narXXX :D

Wspaniały spektakl

Ja z klsą sie niedługo na to wybieram ... zapowiada sie naparwde super ^^ Chcoiuarz bilety drogie - ulgowe chyba 36 zł a normalne 70 zł..ale cóz ja bywam w teatrze raz na 2 lata :)))

12 ławek

siemka macie juz jakies fotki z spektaklu jak tak to czekam na gg 6995513 lub na poczcie alina15@buziaczek.pl czekam :P pozdrawaim ziomkow z 12 ławek

SUPER

Uważam to za bardzo fajne zjawisko coś co jest potrzebne polskiej młodieży!! Na teledysku zapowiada sie ciekawe widowisko a raczej spektakl !!

ludzie

wogle to co ja czytalam tutaj,ze za drogie itp to wogle szok,nie mowie ze tanie bo mnie tez to na poczatku zszokowalo, ale odlozyc sobie pieniadze to co za problem, zameast wydac np na uzywki,nowe ciuchy czy kosmetyki zacucic10 zł co 2 tyg i po poltora miesiacu 30 zł najblizszy. :D spekatakl jest 17 i 21 maja ja ide 21, oj jak fajnie ze mieszkam 6 minut autobusem od tego teatru pozdro for Gdynia, trojmiasto i Polska :p

Całkiem niezłe

Mi się podobało - przynajmniej było ciekawe i coś się tam działo... I chciałabym dodać, że nie byłam fanką hh i nadal nie jestem, ale przedstawienie godne obejrzenia...

prosze jak bedziecie mieli te fotki to przyslijcie mi je na e-maila pozdrawim was i prosze bardzo przyslijcie mie te fotki:*:*a jak ktos chce poklikac o spektaklu zapraszam na gg 6995513

mojim zdaniem ten spektakl byl naprawde super a cena nie gra roli bo i tak juz byla i nie zaluje poszlam bym jescze raz a nawet klika raz ale moglybyscie wiecej zdjeci powstawiac calej gropy z 12 ławek prosze wstawcie wiecej zdjec :*:*

N/c

kto był na tym spektaklu to sam wie a kto nie byl niech pojdzie......ja chyba bede szedł trzeci raz...:)

zajefajniste to bylo Szok

byłem i było super bardzo mi sie podobało poprostu brakuje słów tak świetnie to zrobili że byłem bardzo szczęśliwy żę takie cośwogule uda się zrobić...mam taką proźbe chciałbym sie dowiedziećgdzie odbywają sie w trójmieście takie zajęcia z hip-hopu bardzo prosze o odp na e-maila pozdrówki narka

XII Ławek

Co prawda ceny troche za wysokie jak dla młodzieży ( bo przecież powstał on z myślą o nas ) ale całość była naprawde xtra....aktorzy grający w tym spektaklu jak i jego inspiratorzy wykonali kawał dobrej roboty. Chętnie poszłabym na ten spektakl jeszcze raz gdyby nie ceny ;(

BILECIKI !

sa jeszcze bilety na 5 kwietnia??

Będą w Łodzi!!!

22 kwietnia będą w Teatrze Wielkim w Łodzi tyle że w kasach nie ma biletów ponoć wykupiła je jakas firma!! PLISSSSSSS!!!!!! powiedzcie kto sprzedaje bilety na ten spektakl!!! za wszelki INFO z góry dzięki!!!!!!

TOTALNY WYPAS

Zajefajny show!! Aktorzy na wypasie (nizłe laski i przystojni chłopcy) pełen podziw dla ich talentu!!! Byłam na premierze i jade po raz kolejny- moze znowu zaproszą mnie na scenę?!!!!! Polecam wszystkim bez wyjątku. Szkoda tylko, ze jest taki krótki- zaledwie 1,5 godz.:(. Mimo wszystko polecam. Płytkę tez mam i jest bombowa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...