12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

z*******y spektakl

Ludzie mimo że tyle bilety kosztują naprawdę warto!!! Spektakl jest naprawdę z*******y! Byłam ze szkołą wszyscy byliśmy pod wrażeniem a na końcu wyszliśmy na scenę było naprawdę z****IŚCIE!!!!!!!!!!!!! Polecam nie żałujcie kasy na to !!

pytanie

czy i kiedy będzie jeździło 12 ławek na biby po Polsce. Z Rzeszowa do Gdyni jest kawał drogi. Dzięki.

mistrzowie

byłem i chce jeszcze raz było ekstra ja nie moge tak fjni ebyło
jak moge jak maja moge ich numery gg

Extra

poprotu to jest extra!! nie do opisania!! trzeba na tym byc!! ten projekt jest...no...no super!! baardzo sie ciesze, ze tam bylam..wszystko poprostu bomba!!

co do cen...to powinny byc nizsze...ale za taka cene warto bylo tam isc!!

BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!

Spektakl widzialam juz 3 razy i pewnie jeszcze nie raz go zobacze:D (fajnie jest miec znajomych w teatrze:P),
nie lubie polskiego hip hopu ale podoba mi sie ten spektakl ze wzgedu na taniec,bosko!!!!a szczegolnie scena gdy faceci zdejmuja koszulki:P polecam wszystkim!!!!! www.12lawek.pl

Polecam!!!!

Dla mnie było to super przedstawienie i naprawde warto to zobaczyć :)

ceny

jaka jest cena biletu na 12 lawek??

suuuuuper

spektakl zapiera dech w piersiach gratulacje dla wszystkich ktorzy przyczynili sie do powstania tego widowiska:-)
muzyka,spiew a przede wszystkim taniec byly rewelacyjne!!!!
jedyny minus to...cena biletow:-(
polecam goracao!!!

Kręcili clipy

kilka dni temu krecili klipy do 12 ławek. A na spektaklu był TEDE. Pozdrawiam 12 ławkowców jesteście świetni

wrażenia

Beat box i break dance na wysokim poziomie.
Numer Raz i chłopaki z Analogii spisali się na medal.
Bardzo podobał mi się "dialog" stepującej dziewczyny z beatem.
Husaria, poduszki, wizualizacje ...to same dobre pomysły.
Reżyseria światła po prostu świetna....

Niestety część kostiumów była poprostu koszmarna.

Publiczność?
Entuzjastyczne brawa ..właściwie nawet owacje na stojąco dała większa część sali ...w głównej mierze gimnazjaliści...i co było dla mnie zadziwiające także ich opiekunowie i większość "starszych" osób(których wbrew temu co sugerował ktoś w poprzednich komentarzach było wg. mnie dość sporo)

... i tylko chłopaki w bluzach z kapturami siedzieli pochmurni
..i wydaje mi się, że jednak czegoś tam brakowało...

do mnie to nie dotarło.
zawiodłam się.

12 ławeek

Osobiście miałam okazję oglądać spektakl , uważam, że to najlepszy jaki widziałam - pełny luzik. Mam tylko jedno zastrzeżenie do kogoś, kto nie pzrewidział, że jak artyści wyżucą na scenę poduszki wrócą one do niech po paru sekundach, chwilę potem zaczeli tańczyć (oczywiście super) , ale miałam wrażenie że że zaraz wszystko sie posypie, ponieważ poduszki wyraźnie im przeszkadzały... Na szczęście nie było mowy o żadnym potknięciu. Spektakl odniusł duży sukces, przynajmniej według mnie . Więcej takich projektów ! Moja propozycja to "12 ławek II, czyli 13 ławek " Oklaski za choreografię !!!

Dla młodzieży

"Spektakl", raczej powiedziałabym koncert hip-hopowy może i jest super ale tylko dla młodych. Byłam w niedzielę i naprawdę na palcach można by policzy dorosłych, reszta to młodzież głównie gimnazjalna. I rozumiem, że im mogło sie podobac ale mi niestety nie. Realizatorzy chcieli przekazac cos swoim wystepem ale jestem pewna, że większośc młodych ludzi siedzącyh na widowni niestety nie umiałaby odpowiedziec na pytanie "o co chodziło". Dla nich to była świetna zabawa i to wszytsko. Proszę o bardziej ambitne spektakle (dla dojrzałych ludzi).

Zarąbicho!

Byłam wczoraj na tym i było super! Na scenie to już w ogóle! Kocham tego piesia, ale nie pamiętam jak się wabi Florek jest cool ;) Fajnie się z Nim gadało :D Tylko szkoda, że Nami ANALOGI nie zawołali!! Jak się ten piesiu wabił?!

Cena

Po ile sa bilety ktoś wie na 12 ławek ???

swietny spektakl

Wiadomo ze ten spektakl jest dobry i ządzi mi osobiscie sie bardzo bardzo podobal;)Pozdrowienia dla supermana;*

Suuuuuuuuuuuuper

Spektakl jest świetny!!! Warto wybulić 30 zł. żeby to obejrzeć! DREDMAN WYMIATA!!!! JEST TAKI SEXY!!!!!!! :)

!!!!!!!!

ja tez!!!!! to bylo z*******e nie kumam czmeu niektorzy sie zawiodli !!!!??? ściema;p;p;p

:*:*

12 ławekk jest tak z*******e ze z*******szego nie ma!!!!!!!!!!:D:D::D:D:D:D:D

12 ławek to wielka klapa ciekawsza byla widownia

Już byłem

Przed chwilą byłem na 12-stu Ławkach i muszę powiedzieć, że czasem nie mogłem odróżnić sceny od widowni i aktorów od widzów. Po prostu super, tyle że bilety ciut za drogie :-(

Inne tematy z forum

Folwark zwierzęcy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...