12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

?

nie widze w tym spektaklu żadnego przekaz, żadnej idealogii tylko wielu ładnie ubranych cudownie tańczących młodych ludzi, czasmi ładnie śpiewających..zawiodłam się :(

opinia

Spektakl jest niesamowity.....właśnie wrócilem....jeszcze czuje sie ten RYTM :)...Muzyka jest świetna, aktorzy SUPER ..do tego kontakt z publicznoscią, oraz najważniejsze CHOREOGRAFIA i SCENOGRAFIA.....wyśmienite!!! Serdecznie polecam ;)

...

Ej nie przesadzajmy, w końcu to nie kino...to coś jat teatr. JA tam uważam , ze ceny są adekwatne.

no to będzie okazja

Spektakl jak dla mnie rewelacyjny.Tym bardziej, że wiem jak ludzie ciezko pracowali na probach, a bylo ich sporo.Dzisiaj kolejny spektakl ;-)

widzialam

i bardzo mi sie podobalo,zamierzam sie wybrac kolejny raz:)

Za wysokie ceny!!!!!

Ogólnie to się zapowiadało od razu ok... byłam jest ok..
nawet super tylko czemu te ceny takie wysokie....
Gdyby były niższe byłoby lepiej..
A przecież to dla nas młodzieży... to powinno być taniej.. Z kąd my mamy brać tyle kasy??!! pomyślcie nad tym..

kucharz

to był najlepszy dzien w moim zyciu na koniec sam tam wystapilem i co powiecie

maxxxxxxxxymalny spektakl

to jest polskie czdowe przedstawienie

yoyo

ciesze sie ,ze powstalo takie odjechane widowisko szkoda tylko ,ze nie bede mogla w nim uczestniczyc,bo taka cena dla mnie jako studentki(+dojazd do Gdynie to stanowczo za duzo)szkoda ,ze ominie mnie taka fajna impra:(

superrrrrrrr!!!!

byłąm na 12 ławkach i było super !!!!! nawed wzieli mnie na scene na takim czyms jeszcze w zyciu nie bylam pozdro dla wszystkich ktorzy tam wystepowali

niuśka

spektakl pewnie fajny ale ciekawe czy bedzie w wawie(błagam niech do nas przyjadą)

podziemie na scenie

To jest żałosene jak stare pryki z teatrów i tv wyłapują z niesamowitą prędkością wszystko, co powstaje niezależnie od nich. To dla nich jedna szansa, żeby zarobić, bo na kordiana już nikt nie chodzi. Jeżeli hip-hop przenisiemy na wielką scenę i oświetlimy przedstawienie reflektorami za tysiące złotych, to co pozostanie z niezależności i buntu? No co?

A i nie słuchajcie tych zazdosnych

pawianow, którzy beda wmawiali Wam czym jest prawdziwy hip-hop. To Wy go tworzycie jesteście nawet o jeden krok dalej... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jadę na spektakl z Poznania

Słyszłem o spektaklu jadę do was z pod Poznania. Złożyliśmy sie z kumplami ze zdobede wasze autografy albo przynajmniej kilku z Was. Pozdro dla 12 ławkowczów

No co wy???

Spektakl naprawde przedni robi wrazenie, a mysle, ze z opinia o cenach przesadzacie nie sa takie drogie jak na teatr. Warto zrezygnowac z kilku piwek:) naprawde polecam, sama muzyka z tego musicalu jest niezla a jeszcze Ci ludzie ktorzy tam wymiataja bomba

shit

A w szczególności ta laska z kolczykiem koło ust to masakra.Badna rozbrykanych błaznów.Tańczą jak pawiany.I wogóle przy czym oni tańczą przy Analogi.Komercyjny shit.nie wiedzą co to jest prawdziwy hip-hop.

Polecam

Byłem na premierze tego sektaklu i mówiąc szczeże to mnie mile zaskoczył. Myślałem że będzie to gorsze przedstawienie.

Ogółem

Dardzo dobrze, ze wreszcie w Polsce pojawił sie projekt taki jak "12 ławek". Nie ma rozy bez kolcy... szkoda, ze wystawiany jest tylko w jednym miescie, wiem, ze wiaze sie to zkosztami, ale wiele osob chciało by isc na taki wystep, ale mieszkaja zadaleko i nie maja jak dojechac... Ja i tak jade na ten wystep, choc mieszkam w *uj daleko :P Pozdro

:D

hehe 12 ławek z****Yste :D

Zapytanie !!

CZY BEDZIE MOZNA WAS ZOBACZYC W INNYCH MIASTACH POLSKI ? W łODZI WARSZAWIE LUB POZNANIU

Inne tematy z forum

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...