Super! Polecam wszystkim! (1) Bardzo elastyczni, jeśli chodzi o terminy. Cierpliwość podczas sesji (przy... FC Wojtul GORĄCO POLECAM (1) Zdjęcia przecudowne! Profesjonalna sesja fotograficzna, piękne ujęcia ,... jola Polecamy! (1) Sesja zdjęciowa przeprowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Zdjęcia... Agata i Michał
Polecam! (1) Bardzo fajna atmosfera podczas sesji zdjęciowej, zdjęcia wyszły super, są... Gosia Mimo słabej pogody i humorów córeczki... (1) ... otrzymaliśmy bardzo ładne ujęcia. Kilkadziesiąt udanych ujęć, ładnie... Jarek na pewno tam wrócimy (1) wybraliśmy się na sesję z naszą trzymiesięczną córeczką.. właściwie mogę... ewelina Bardzo mila i profesjonalna obsluga (1) Korzystalismy z uslug firmy 2Style w ramach groupona i jestesmy BARDZO... Agnieszka sesja rodzinna (1) Profesjonaliści godni polecenia :) Sesja wykonana w sympatycznej atmosferze,... Iwona Sesja rodzinna (1) Szczerze Polecamy!! Zdjecia sa przepiekne:) Szybki kontakt. Nie ma minusow:)... ssabinka CHRZEST (1) Bardzo miła współpraca, profesjonalizm i kreatywność. Będzie nam bardzo... Dorota i Piotr Naprawde warto, niepowtarzalne zdjęcia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji zdjęciowej mojego synka (rok i 3 m-ce),... Milena Bronk Sesja ciążowa (1) Bardzo miła atmosfera, kameralne studio. Skorzystałam z sesji ciążowej i... Dorota SESJA PLENEROWA DZIECIACZKÓW (1) Sesja rewelacyjna. Pełen profesjonalizm i super podejście do dzieci:) Zdjęcia... Ola Bardzo ładne i ciekawe zdjęcia (1) Jesteśmy zadowoleni ze zdjęć. Są ciekawe i ładne. Mili ludzie, luźna... Anna Sawicka Doskonały fotograf (1) Robi przepiękne zdjęcia w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Korzystałam z... O.K. Sesja indywidualna (1) Profesjonalne zdjęcia oraz obróbka, sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim!!!... Patryk sesja rodzinna (1) zdjęcia bardzo ładne, mamy super pamiątkę , cena bardzo przystępna , miła... Alicja L. sesja plenerowa Chrzest (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, profesjonalne i różnorodne ujęcia, Pomimo iż... Joanna Tak trzymać !!:-) (2) Wczoraj firma 2style wykonała sesję zdjęciową mojemu rocznemu synkowi w Parku... Natalia i Oskarek:) sesja slubna - plener (2) Za nami sesja slubna-plener i jestesmy 3xna TAK TAK- za indywidualne... Iza