Chrzest i najpiękniejsze, proesjonalne zdjęcia POLECAM (1) Skorzystałam z usług 2Style juz drugi raz i znowu efekt przeszedł moje... Kasia sesja zdjęciowa w przedszkolu (1) Pod koniec maja w naszym przedszkolu odbyła się sesja zdjęciowa, właśnie... Centrum Zabawy i Edukacji Żyrafa POLECAM SĄ NAPRAWDE PROFESJONALNI:) (1) MIAŁAM SESJĘ ZDJĘCIOWĄ MOICH DZIECI PIĘKNE ZDJĘCIA:) MADZIA:)
Polecam (1) zdjęcia super jakości, miła atmosfera na sesji:) Krótkie oczekiwanie na... Zosia sesja rodzinna (1) Szczerze polecam! Zdjęcia piękne, ujęć całkiem sporo a podejście do naszego... Ania, Iza i Rafał Super (1) Szerze wszystkim polecam Bardzo mili ludzie mający podejście do dzieci Bardzo... agnieszka sesja rodzinna (1) Sesja wykonana w Parku Oliwskim, zdjęcia oddają klimat spaceru - są naprawdę... Magda i Przemek Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam w przyszłości,jeśli będzie mi... Agnieszka Zdjęcia wnętrz apartamentów (1) Szczerze polecam, zdjęcia rewelacyjne – zarówno z sesji dziennej jak i... Piotr mama bliźniaków - opinia (1) zdjęcia piękne, mnóstwo ujęć, jesteśmy super zadowoleni polecam mama bliźniaków Fotografia Ślubna (1) Fachowe podejście oraz piękne zdjęcia niewątpliwie uświetniły dzień naszego... Kamila & Piotr Fotografia Chrztu (1) Pełen profesjonalizm,szczezre polecam,świetny i szybki kontakt,zdjęcia super... Jolcia CHRZEST (1) Mimo dość spartańskich warunków zdjęcia wyszły bardzo dobre, każda fotka... MadziK sesja rodzinna (1) Pełen profesjonalizm,zdjęcia bardzo ładne,polecam. Magda sesja rodzinna (1) Naprawdę nie mam się do czego przyczepić bo zdjęcia piękne, kreatywność na... Patrycja zdjęcia okazyjne (1) Miła współpraca, ładne zdjęcia - jesteśmy bardzo zadowoleni. Pomimo pewnych... Asia i Maciek