3 City Ink

Studia tatuaży

Gdynia, 10 Lutego 30

Polecam zdecydowanie (1) Robiłem tam X tatuaży, wszyscy moi znajomi a nawet mój ojciec sie dziaba u... Domagalec Polecam! (1) Jakiś czas temu robiłam sobie w tym salonie tatuaż - pierwszy. Miałam... Paula tatuaz u rafała (1) ja jestem bardzo zadowolona z usług rafała. Zrobil mi dokladniee to co... Ania .
6 (1) Jestem zszokowana tym co tutaj czytam. Zarówno ja jak i znajomi wykonywaliśmy... Beata polecam (1) jedno z niewielu salonow gdzie mozna przyjsc pogadac posmiac sie i nawet... Ja Nadia - opinia (1) Jestem wręcz zszokowana tym co tutaj przeczytałam na temat pracy Rafała. To... Nadia Jestem załamana!!! (1) Masakra robiłam swoj trzeci tatuaz w tym studiu i mimo iz nie jest jeszcze do... pineska Zadowolony (1) Wbrew innym opiniom ja jestem bardzo zadowolony. Trzeci tatuaz u Karola w... Sid Ruda - opinia (1) co wy piszecie? Rafał też robił mi tatuaż i jestem z niego strasznie... Ruda Fachowcy!!!! (2) Szczerze polecam Grubas NIE POLECAM ! (1) Korzystałam z usługi u Rafała.Przyszłam z gotowym,konkretnym,wzorem,lecz... Aaaaa Rafal nie ma pojecia co to tatuaze. (1) Pierwszy raz bylam u niego kilka lat temu, tatuaz do poprawki. Poprawil mi go... Niezadowolona