3 City Ink

Studia tatuaży

Gdynia, 10 Lutego 30

polecam polecam polecam rewelacja (1) polecam polecam polecam rewelacja Pan Karol swietny fachowiec tatuaż wyszedł... anka Wioletta - opinia (1) Polecam Karol jest z****i.... Mój pierwszy ale mysle że nie ostatni tatuaż. Wioletta Kasia - opinia (1) z*******e tatuaże Kasi, polecam ! :-) Kasia
makijaż permanentny (3) wykonanie makijażu pod względem kształtu jak i koloru pozostawia wiele do... T.M polecam:) (1) Szybko sprawnie i bezbolesnie:)wszystkie tatoo od karola sa super!:) paryzanka Polecam! (1) Studio poleciła mi kumpela, która sama posiada kilka tatuaży stworzonych... asia Jak tatuaż to tylko!!!!!! (1) Od wielu lat myślałam o tatuażu. Koleżanka poleciła mi Karola z 3 City Ink... Meduza Jestem uzależniona (1) Świetna atmosfera, świetni ludzie, profesjonalnie wykonane usługi. Mam... Dominika Polecam (1) Wykonałam u Karola 3 tatuaże z wszystkich jestem bardzo zadowolona!!! Kasia Najgorszy tatuaż- oszpecenie !! (1) Mój chłopak robił tam 1,5 roku temu cover swojego tatuażu na ramieniu. Nie... Asia MISTRZOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Boże....jak czytam co tu niektórzy wypisują, to mnie szlag trafia! Rafał to... Kasia :) Zdecydowanie godne polecenia! (1) Robiłam cover starego tatuażu i wyszło super :) Jestem bardzo zadowolona.... Aleksandra makijaż permanentny (1) Byłam wczoraj choć obaw miałam co nie miara, ale jestem zadowolona. Pani... Marlena Profesjonaliści, w każdym calu! (1) 4 tatuaże, każdy precyzyjny, żadnych problemów, żadnych komplikacji, tylko... Gdynianka Natalia z wczoraj (1) Napisze krotko mam juz 7 tatuazy.Wczoraj pierwszy raz byłam u pana... Natalia Gorąco polecam.... (1) Fantastyczna atmosfera w studiu. Świetna obsługa. A tatuaż w wykonaniu... Madzia Pani "szefowa" (2) Nie mogę się powstrzymać,aby podzielić się z Wami moimi... fanka chłopaków :) u Rafała (1) Ja równiez robiłam trybale z cienkimi liniami u Rafała...obsługa i klimat... Cafe Polecam :) (1) Tatuaż robiony przez Karola na stopie, pomoc przy wyborze i zmodyfikowaniu... Aśka Kermit (1) Genialny klimat i profesjonalizm !!! Dziarał mnie Karol i w sumie nie mogłem... Thony