Anita - opinia (1) Bardzo lubię ten catering zarówno takie bardziej tradycyjne jedzenie, jak... Anita Adam Jan - opinia (1) Zachęciła mnie formuła, bo nie jadam 5 posiłków wolę 3. No i zachęciło mnie... Adam Jan Kamil - opinia (1) Cheeseburger wegetariański - najlepszy buger jaki jadłem, powaga! Kamil
irminka - opinia (1) Dla mnie to catering idealny. Po prostu mam od nich komplet: rozsądne ceny,... irminka Bartek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z tego cateriingu. Wreszcie trafiłem na właściwą... Bartek Jaśka - opinia (1) Pyszotka! Po 1 miesiącu stwierdzam, że zostaję z wami na dłuuuuużej. Jaśka Marti - opinia (1) Hummus buraczany z pestkami słonecznika był pyszny!!!! :) wiecie jak mi... Marti Mariusz - opinia (1) Zestawy zawsze przybywają do mnie kompletne i ich boxy są naprawdę porządne.... Mariusz Olga - opinia (1) Nie muszę martwić się o zakupy, pomysł na obiad, których zawsze brakuje, o... Olga Sylwia C - opinia (1) Dieta mięsna bardzo przypadła mi do gustu. Dużo dobrej jakości mięsa i zawsze... Sylwia C Łucja - opinia (1) Trzy posiłki to dla mnie idealna opcja, bo nie mam nigdy czasu ani chęci na... Łucja Kamila - opinia (1) Zestaw large to idealna opcja około 1800 kcal, więc mam szamkę na cały dzień... Kamila Bożena - opinia (1) Odkąd odkryłam formułę 3 pudełek dziennie, nie wyobrażam sobie mojej diety... Bożena Iwo - opinia (1) Bardzo korzystne ceny. Jak za takie porcje to naprawdę warto :) Można się... Iwo Arek - opinia (1) Deser na śniadanie to coś, co tygrysy lubią najbardziej :D na pewno warto... Arek Roma - opinia (1) Lubię, jak w menu pojawiają się ryby. Umiecie w ryby :) Formuła trzech... Roma Pamelka - opinia (1) Udało mi się zrzucić dzięki diecie od nich oraz dzięki ćwiczeniom już ponad... Pamelka Nina Anna - opinia (1) Czuć jakość produktu oraz wiedzę i doświadczenie zespołu kucharzy. Warianty... Nina Anna Agata - opinia (1) Kucharze w tej firmie robią dobrą robotę. Nie wiem, jak powstaje wasz sos BBQ... Agata Renia - opinia (1) Profesjonalny catering. Posiłki zawsze dostarczone na czas i jedzenie bardzo... Renia