Adela - opinia (1) Szarlotka na śniadanie to jest to!!!! Lubię, jak wjeżdżają ciasta. Ale... Adela Milena - opinia (1) Kolorowe i różnorodne jedzenie. W moim bezmięsnym wariancie są ciekawe... Milena Zuza - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, dobrze przemyślane, kucharze mają pojęcie :) Fajne... Zuza
Adrian - opinia (1) Idealne jedzenie jak od mamy, mimo że mama mieszka na drugim końcu Polski :P... Adrian Jula - opinia (1) Pyszne śniadania na słodko, chociaż od zawsze byłam team wytrawne śniadania.... Jula Gosia - opinia (1) Kotlety gryczane z pietruszką w sosie marchewkowym z groszkiem ale sztosik!... Gosia Adrianna - opinia (1) Ciekawa opcja na rynku po prostu smaczny catering a la domowe jedzenie, nie... Adrianna Sylwia - opinia (1) Ja zdecydowałam się na ten catering bo nie lubię gotować, a przy okazji ta... Sylwia Maria - opinia (1) Jakościowe składniki, świeżo przygotowane posiłki, trzy porządne porcje pełne... Maria Renia - opinia (1) Bezkontaktowa dostawa pod drzwi, zawsze świeże trzy posiłki, które są... Renia Mirka - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa, komunikacja bezproblemowa, dostawa na... Mirka hubson - opinia (1) Pychotka! Pieczeń z karkówki to był czysty obłęd!!! :) Czekam na kolejne... hubson Robert - opinia (1) Jedzenie poniżej krytyki. Obsługi brak. Pomimo rezygnacji po okresie próbnym,... Robert Maja - opinia (1) dla mnie 3 posiłki w ciągu dnia to jest maks. czuje się lekko i nie idę spać... Maja ewka - opinia (1) W święta sobie trochę za bardzo pofolgowałam, ale od początku stycznia jestem... ewka Marcin - opinia (1) Codzienne menu zawsze dobrze skomponowane: pełnowartościowe posiłki z... Marcin jakub - opinia (1) dzięki za kodzik rabaotowy! ;) Kolejny miesiąc z free meat leci ;) jakub Natalia - opinia (1) Wasze zupy są świetne, a mięska jeszcze lepsze. Ostatnie gniocchi buraczane... Natalia Adka - opinia (1) Chodzę najedzona i właściwie codziennie są dania, które mi smakują.... Adka Irka - opinia (1) No jak Wy wrzucicie deserek na kolację, to ja wymiękam i proszę o jeszcze Irka