marzenka - opinia (1) Jestem już drugi miesiąc na zestawie bezmięsnym. Nie spodziewałam się że... marzenka Tomasz Ka - opinia (1) Polecam ten catering, to jakby mama przywoziła jedzenie pod drzwi ;)) Jestem... Tomasz Ka Łucja - opinia (1) Uwielbiam ten catering. Cieszę się, że wyszliście naprzeciw osobom, które nie... Łucja
Kamila - opinia (1) No jest pysznie. Trochę się bałam, czy np. nie będzie za dużo soli albo w... Kamila DAREK - opinia (1) Pudełka z jedzeniem są u mnie zawsze na czas. Są szczelnie zapakowane.... DAREK Wiktoria - opinia (1) Dla mnie bomba! Ekstra rozwiązanie z tymi 3 posiłkami. Porcje są dla mnie... Wiktoria Kamil - opinia (1) Lubię jeść, ale nie gotować. Dlatego to jedzenie jest dla mnie idealne.... Kamil Emka - opinia (1) Pałki z kurczaka w sosie paprykowo - pomidorowym i do tego barsz ukraiński -... Emka Krystyna - opinia (1) Polecam ten catering. Pyszne jest to jedzonko, bardzo mi się podoba forma... Krystyna M - opinia (1) Niestety na 10 dni - 3 razy nie dojechało, raz uszkodzone II danie, raz... M Kajetan - opinia (1) Wreszcie catering w sam raz dla mnie! Trzy porządnie posiłki, śniadanie,... Kajetan Borkowski - opinia (1) wasze pierogi z mięsem to chyba były jedne z najlepszych pierogów jakie... Borkowski Jola jolanta - opinia (1) Terminowe dostawy, boxy szczelnie zapakowane, jedzenie bardzo smaczne.... Jola jolanta Hania - opinia (1) gołąbki wegetariańskie z puree ziemniaczanym były przepyszne Hania Adriana - opinia (1) Pokochaliśmy z mężem i przestaliśmy praktycznie gotować, tylko w niedziele... Adriana Diana Anna - opinia (1) Po dwóch dniach testowych wiedziałam, że się zaprzyjaźnimy ;) No i zostałam,... Diana Anna Krystian - opinia (1) Najlepsze obiady, nawet mojej ulubionej studenckiej jadłodajni nie wspominam... Krystian Robert - opinia (1) To jest to, czego szukałem. Żarcie pod drzwi. Trzy smaczne posiłki bez... Robert Kasia - opinia (1) Bardzo dobra cena mam zestaw small na 30 dni, właśnie testuję. Za mną już 10... Kasia Mikołaj - opinia (1) O mamo, jak wjechały tosty śniadaniowe, to myślałem, że nic lepszego mnie nie... Mikołaj