Agata - opinia (1) Cieszę się, że pojawiła się taka opcja na rynku. Bezmięsne posiłki bardzo mi... Agata Agnieszka - opinia (1) Składniki świeże i dobrej jakości. Porcja large na bogato :D :D bardzo mi to... Agnieszka Julka - opinia (1) I taki catering to ja rozumiem. Wreszcie znalazłam coś dla siebie :) 3... Julka
Patryk - opinia (1) Wreszcie coś dla mnie trzy posiłki a nie pięć! I normalne, uczciwe porcje... Patryk Kinga - opinia (1) Fajna alternatywa dla dietetycznych cateringów. Tutaj mam normalne jedzenie,... Kinga dorotaaa - opinia (1) zawsze miałam problem z tymi cateringami bo oferują 5 posiłków a dla mnie to... dorotaaa Zadowolony klient :) - opinia (1) W mojej ocenie najlepszy catering w trójmieście, przetestowałem różne firmy... Zadowolony klient :) Mariusz - opinia (1) Zdecydowałem sie na 10 dni z tym cateringiem z opcją z mięsem. Moge polecić -... Mariusz Domi G. - opinia (1) Jak dla mnie super nowość na rynku! Pomysły na dania często mnie zaskakują,... Domi G. Artur - opinia (1) Nie polecam zamowilem zestaw próbny 2 dni zestaw składający sie z 3 posilkow... Artur Karolina - opinia (2) Zamówiłam na próbę i jestem na TAK! Super smaczne i ładnie podane, aż się... Karolina Aga - opinia (1) Regularna dostawa zawsze świeżych dań. Jestem w strefie bezpłatnej dostawy,... Aga Wojciech - opinia (1) Za mną już tydzień z tym cateringiem. Mimo że nie jest to stricte catring... Wojciech Michalina - opinia (1) Fajnie, że można zmieniać kolejność posiłków, mogę jeść, na co mam ochotę i... Michalina tomek - opinia (1) super alternatywa dla cateringu dietetycznego! równie smacznie i zdrowo, a... tomek Michał - opinia (1) Super, że jest opcja zamówienia 2 dni testowych za dobrą cenę. Mnie te dwa... Michał Maryla - opinia (1) Zamówiłam zestaw średni na 30 dni. Teraz kończę i już wiem, że przedłużę... Maryla Hanna - opinia (1) Zobaczyłam, ze to nowość, i zdecydowałam się spróbować. Zaczęłam od zestawu... Hanna Szymek - opinia (1) W smaku cudo, bardzo dobry kontakt z firmą, mimo że są nowi na rynku, to... Szymek Kinga - opinia (1) Bajecznie zapakowane posiłki, same torby na jedzenie są piękne, nawet dla... Kinga