Janina - opinia (1) Regularna dostawa bezkontaktowa pod drzwi, wszystko świeże i porządnie... Janina Robert - opinia (1) Noooooo ostatnio w sobotę to mieliście menu, hoho! Cudo! Pomidorówka jak w... Robert Kinia - opinia (1) Kulinarna poezja. Obiady tak bardzo mi smakują, że dla samych obiadów warto.... Kinia
Jerzy - opinia (1) Jak dla mnie to jest to najlepsza opcja na rynku. Mówię oczywiście o rynku... Jerzy Lidia K - opinia (1) Indyk w sosie dyniowym był fantastyczny! Prosimy aby częściej pojawiał się w... Lidia K Adam B. - opinia (1) Dotarły 3 z zamówionych 5-ciu zestawów. Problem od pierwszego dnia - brak... Adam B. Marek - opinia (1) Doskonała opcja dla osób, które nie chcą gotować, ale lubią jeść, no i nie... Marek Anna M. - opinia (1) Miesiąc diety za 975 zł (zestawy medium) to moim zdaniem uczciwa cena. W... Anna M. Adam - opinia (1) Ja zawsze jadłem trzy posiłki, nigdy nie byłem w stanie nauczyć się jeść... Adam Magdalena Barbara - opinia (1) Coś jak jedzenie z knajpy na wynos, tylko że na cały dzień :D Zamówiłam... Magdalena Barbara Xyz - opinia (1) Jednym słowem - tragedia. Nie polecam nikomu. Wcześniej korzystałem z usług... Xyz Daria B - opinia (1) 3 posiłki to jest to! A do tego udało mi się załapać na kod rabatowy -15% :)... Daria B janka - opinia (1) Koleżanka poleciła mi 3posiłki. Tak ich zachwalała że i ja się zdecydowałam... janka Albert - opinia (1) Mega smacznie, zdrowo i tanio!!! Catering godny polecenia. Albert Adam - opinia (1) Wreszcie obiadki na ciepło, nie miałem ostatnio totalnie czasu na gotowanie,... Adam Gajka - opinia (1) Polecam pyszny catering dietetyczny. Posiłki są zróżnicowane i przede... Gajka Kinga - opinia (1) Przepysznie, kolorowo, nie ma nudy, bo jest różnorodnie. To nie są tylko... Kinga Luki - opinia (1) Catering godny uwagi! Ciekawa propozycja z tymi 3 daniami - dla mnie to... Luki Daniela - opinia (1) Długo szukałam czegoś takiego. Pięć posiłków to za dużo, z dietą też nie jest... Daniela Julitta - opinia (1) Bardzo pomysłowe i ciekawe menu. Jest różnorodnie i nie ma nudy. Takie smaki... Julitta