4 Łapy

Pielęgnacja zwierząt

Gdynia, Bohaterów Starówki Warszawskiej 16

Diego :) (1) Jestem właścicielka nie rasowego shitz tzu. Ze względu, że mój Diego ma... Beata Polecam serdecznie !!! (1) Nim trafiłam do Pani Izy byłam w wielu salonach grommerskich , ale nikt nie... Magda Super,polecam! (1) Malutki Bafi czuł się bardzo dobrze w salonie Pani Izy.Było to jego pierwsze... Małgosia
Pelen profesjonalizm,fachowe porady, cenne uwagi (1) polecam gorąco ten salon przed Panią Iza spotkałam kilka Psich Fryzjerów i aż... Totilas Roofie Dziękuje:) (1) Z pełnym uszanowaniem polecam Zakład fryzjerski 4 ŁAPY. Obsługa pełno... Roofie Monika - opinia (1) Do Pani Izy jeździłam z labradorem, który niestety tragicznie zginął. Teraz... Monika Czester (1) W zeszłym roku adoptowaliśmy z mężem starego 72kg mieszańca całkowicie... Henryka i Wiesław ZADOWOLONY PIORUN (1) PODEJSCIE PANI DO NASZEGO HASKIEGO REWELACJA WIEDZA O RASIE KAZDEGO PSIAKA... KATARZYNA To na pewno nasz psi salon urody:) (1) Polecam Panią Izę, ma podejście do psa, widać od razu, że lubi swoją pracę i... Wanessa Polecam wszystkim właścicielom 4łapków (1) Do czasu spotkania Izy nie pozwalałam nikomu strzyc moich psów - obawiałam... Agata Polecam wszystkim! (1) Do Pani Izy poszłam z polecenia koleżanki. Mam pieska, który mnie niestety... Joanna i Fuksik Doskonale, fachowo i znakomite podejście do zwierząt (1) Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu właścicielowi pieska który wymaga... Natali zuza - opinia (1) Salon fryzjerski p. Izy rewelacyjny. Mój pies zdobył 1 miejsce na wystawie,... zuza K...l (1) Super salonik. Namiary dostałem od znajomej która trymuje swojego Westika u... Kamil polecam (1) ja również trafiłam do p. izy z moim z yorczkiem Tofikiem, polecam w 100%... Agnieszka D Ja i mój piesek (1) Trafiłam do p.Izy z moim Yorczkiem Toficzkiem dzięki opiniom na forum. Piesek... Zuzanna Niweiadomska Zadowolenie w 100% (1) Pani Iza ma rewelacyjne podejście do swoich małych futrzanych... ania3m szczerze polecam! (1) byłam z moim goldenretrieverem. pies piękny i pachnący, zupełnie... Karolina Andrzej Wilk - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Super podejście do psiaków. Polecam. A jaka ładna... Andrzej Wilk Polecam! (1) Sympatycznie i profesjonalnie. Świetne podejście do zwierzaka minimalizuje... Marcin