banzai - opinia (1) Co tydzień zamawiamy sushi do biura - jedzenie jest zawsze świeże i bardzo... banzai nie polecam! (2) Jakość potraw mocno spadła. Imbiru do sushi dodają coraz mniej. No i... Michał Polecam (1) Miła obsługa, dobry klimat, w miarę tanio. Jedyna wada to mały lokal. smakosz-amator sushi
ulubione sushi w Gdańsku (1) Świetna lokalizacja (latem można patrzeć na Motławę), przemiła obsługa oraz... Clio 77 sushi rules! (1) Uwielbiam jeść w 77 sushi - najlepsze sushi w 3mieście!!! Ewurka Polecam! (2) Jestem stalym klientem sushi77 i musze przyznać, ze od lat jest na bardzo... Filip 77 sushi - mój drugi dom (1) Odkąd pierwszy raz się tam pojawiłam staram się bywać raz w tygodniu. Pyszne... Olix Polecam, bardzo smaczne sushi (1) To miejsce jest idealne by spróbować różnych gatunków sushi. Bardzo duży... Jakub rewelacyjnie!!! (1) nic dodać nic ująć, po prostu REWELACYJNIE!!! :) na miejscu i na dowóz agnieszka Alidade - opinia (1) Polecam. Smacznie, milo i klimatycznie. Z rodzina pierwszy raz i mimo malego... Alidade Jak zawsze POLECAM (1) Jeżeli chcecie zjeść dobre sushi i zostać miło i profesjonalnie obsłużeni to... Agata Sushi 77- bardzo okej (1) Byłam w takiej restauracji pierwszy raz, więc nie wiedziałam, czego się... Ola Ajjj, znakomicie! (2) Wpadliśmy do 77 zupełnie przypadkiem - mieliśmy plan udać się do pobliskiego... ironlemon Pyszności :) (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz w gdańskiej 77 z moim partnerem. Sushi kocham od... AgataW. Pyszności (1) Zdecydowanie polecam innym. Byliśmy z mężem w tej knajpce i się najedliśmy... GOSIA REWELACJA (1) Wraz z narzeczoną staliśmy się fanami sushi jakieś półtora roku temu. W... Łukasz B. Polecam (1) W restauracji byłem koło godziny 14 i po raz kolejny się nie zawiodłem. Z... Paweł Moj pierwszy raz w sushi barze:) (1) I mile zaskoczenie! Jedzenie bylo pyszne, ladnie podane, pyszna przystawka na... Bonanza BYŁO REWELACYJNIE!!!! (1) Zauroczył nas klimatyczny ogródek nad Motławą. Sushi było przepyszne. Miłe... Ola Polecam :) (1) Bardzo polecam ten lokal. Obsługa bardzo miła, dobrze nastawiona do klienta.... Ralivia